Legenda pokračuje, Sid Meiers Civilization VI predstavené!

2K games dnes predstavilo šiestu časť Civilization série. Vyjde už v októbri na PC.

pridal saver 11.5.2016 o 17:38 pod hry
Legenda pokračuje, Sid Meiers Civilization VI predstavené!

HRY > NOVINKY >

2K games dnes predstavilo šiestu časť Civilization série. Tá vyjde už 21. októbra na PC a znovu ponúkne vylepšenia po každej stránke.  Autori rovno hovoria, že bude najprepracovanejšia, najkrajšia a najkomplexnejšia.

Séria sa práve dožíva 25 rokov a predala 34 miliónov kusov a toto bude jej vrcholom. Znovu nás vtiahne do boja o ovládnutie sveta so svojou vybranou ríšou, teraz s množstvom noviniek  ako napríklad rozširujúce sa mestá, alebo aktívny výskum

   

Hlavné prvky: 

Rozrastajúca sa ríša: Sledujte, ako sa moc vašej ríše šíri po mape, tak ako nikdy predtým. Každé mesto sa rozrastá a zaberá hneď niekoľko políčok, vďaka čomu si ho môžete upraviť podľa vlastných predstáv a naplno využiť okolitý terén.

Aktívny výskum: Otvárajte si bonusy, ktoré urýchlia postup vašej civilizácie. Ak chcete urýchliť svoj pokrok, používajte jednotky k aktívnemu výskumu, rozvoju prostredia, objavovaniu nových kultúr.

• Dynamická diplomacia: Interakcia s ostatnými civilizáciami sa v priebehu hry mení, od prvotných primitívnych kontaktov, kedy sú vojny neoddeliteľnou súčasťou života, až po viacnásobné aliancie a komplikovane jednania.

Kombinované ozbrojené jednotky: Hra opúšťa systém "Jedna jednotka na políčko" a umožňuje spájať rôzne Jednotky, napríklad protitankovú podporu s pechotou alebo bojovníkov s osadníkmi. Z jednotiek podobného typu je možné navyše vytvárať mocné "zväzky".

Vylepšený multiplayer: Okrem tradičných multiplayerových režimov môžete bojovať spoločne so svojimi priateľmi alebo proti nim v bohatej ponuke situácií, ktoré sú navrhnuté tak, aby ich bolo možné dokončiť počas jedinej hernej relácie.

Civilizácia pre každého: Civilizácia VI ponúkne ostrieľaným veteránom nové možnosti, Ako budovať na upravovať svoju civilizáciu s cieľom maximalizovať šancu na úspech. Zdokonalené systémy výučby sú navrhnuté tak, aby novým hráčom predstavili základné koncepty hry a uľahčili im prvé kroky.

Hru bude prvýkrát 2K games prezentovať na E3





Legenda pokračuje, Sid Meiers Civilization VI predstavené!  Legenda pokračuje, Sid Meiers Civilization VI predstavené!  Legenda pokračuje, Sid Meiers Civilization VI predstavené!
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19501)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk