Obsidian urobí Pillars of Eternity 2 s pomocou Kickstarteru

Pillars of Eternity bude mať nástupcu a s jeho vývojom opäť pomôže komunita z KickStarteru. Nebude to ale hneď.

pridal roberto 17.5.2016 o 20:03 pod hry
Obsidian urobí Pillars of Eternity 2 s pomocou Kickstarteru

HRY > NOVINKY >

Jeden zo zakladateľov a zároveň CEO štúdia Obsidian Entertainment, Feargus Urquhart, sa zúčastnil konferencie Digital Dragons 2016 v poľskom Krakove a prezradil časť plánu svojho štúdia prísť s Pillars of Eternity II.

Počas jedného z rozhovorov s hernými médiami sa k tejto téme dostal cez Tyranny, hru postavenú na rovnakom engine ako mimoriadne úspešné Pillars of Eternity. PoE vzniklo s veľkou pomocou KickStarteru, kde sa na vznik oldschool RPG vyzbierali bezmála štyri milióny amerických dolárov, čím sa jej kampaň zaradila medzi najúspešnejšie herné kampane tejto crowdfundingovej platformy. S Tyranny sa však Obsidian vybral inou cestou a k hráčom ju prinesie v spolupráci s vydavateľstvom Paradox Interactive, ale Eternity II sa na KickStarteri takmer určite objaví.

"Áno, ako ste už pravdepodobne uhádli, začíname napredovať s Eternity II a v jeho prípade sa na túto možnosť asi pozrieme. Podľa mňa ľudia nemajú pocit, že by ohľadom Eternity zostali nejaké nenaplnené sľuby, takže si myslíme, že môžeme prísť s Eternity II a ľudia nás opäť podporia, pretože máme ich dôveru," cituje Urquharta Game Pressure.

Redaktori sa opýtali, prečo ešte Pillars of Eternity II nie je oficiálne oznámené, keď o ňom takto otvorene hovorí.

"Eternity II nie je oznámené, ale bolo by odo mňa hlúpe robiť s ním tajnosti. Keď sa ma niekto opýta: "Robíš na ňom?", tak ja mu odpoviem: "A ty by si na ňom nerobil?" Potom je mu to jasné: "Takže na ňom určite pracuješ", a mne už stačí iba povedať: "Isteže."

Pillars of Eternity 2 teda bude a po veľkom úspechu PoE to nemá zmysel tajiť, ale otázkou zostáva čas. Obsidian toho teraz má rozrobeného celkom dosť. Pre My.com dokončuje tankovú multiplayerovú arénu Armored Warfare a pomáha priniesť na západ veľkú ruskú MMORPG Skyforge, iba pred pár mesiacmi dokončil White March - Part 2 a mobilnú hru Pathfinder Adventures a iste by nebolo vhodné ukázať niečo z Eternity II skôr, než bude vydané Tyranny. A aby toho nebolo málo, pár ľudí z 220 členného štúdia robí na "niečom úplne novom", čo by mohlo súvisieť s prototypom na Unreal Engine, ktorý Urquhart zmienil pred pár mesiacmi v rozhovore pre Game Informer.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk