Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings

Čo majú Lumíci a zombíci spoločné? Neobsedia, nie sú veľmi inteligentní a nemajú pud sebazáchovy. V čom sa líšia? Lumíci nehryzú.

pridal roberto 7.6.2016 o 21:24 pod hry
Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings

HRY > NOVINKY >

Kto prežije zombie apokalypsu? Iba ten, kto ju celý čas riadi a ťahá za nitky, a to budete v Zombie Night Terror vy. A ak ste mali česť s hrami z Lemmings série, veľká časť hrateľnosti vám príde nápadne povedomá. Niežeby sa zombíci stávali priamo z roztomilých Lumíkov, ale zombíci s nimi majú v 2D svete veľa spoločného. Neustále sa niekam trmácajú, po náraze do steny sa otočia a idú späť, mozog im neslúži ako by mal a správajú sa, akoby nikdy ani nepočuli o niečom ako pud sebazáchovy. Preto je potrebné sledovať a v ideálnom prípade radšej predvídať každý ich krok. Hlavný rozdiel medzi Lumíkmi a zombíkmi je zrejmý, Lumíci sa nechcú zahryznúť do živých ľudí a nerozširujú tak svoje rady.

Zombie Night Terror má ponúknuť 40 úrovní, v ktorých sa postupne zoznámite so systémom mutácií pripomínajúci príkazy z Lemmings. Pokým obyčajný zombík sa iba pomaly ťahá vpred a ozbrojení živí ľudia si s ním ľahko poradia, s troma špecialistami to nebudú mať tak jednoduché. Trojica ukázaná v traileri pozostáva zo šikovného zombíka-ghúla, ktorý dokáže šplhať po stenách a preplaziť sa úzkymi priestormi, zombie-siláka a zvláštneho typu zombíka zasadeného na jedno miesto, aby navigoval zvyšok hordy iným smerom. K tomu sa pridávajú jednorázové príkazy typu "bež!", "skoč!" a "vybuchni!". Jednorázové príkazy sa dajú aplikovať aj na špeciálnych zombíkov, na ktorých majú špeciálny efekt. Okrem priameho likvidovania brániaceho sa obyvateľstva by mala horda zombíkov myslieť aj na získavanie zelených barelov, vďaka ktorým budete môcť striekačkou nakaziť aj pár ľudí, ktorí ešte neboli pohryzení.

Zombie Night Terror ešte nemá pevný dátum vydania, ale na Steame už nájdete jeho kartu, kde sa píše o vydaní na jar 2016. Ak to autori z nezávislého štúdia NoClip hodlajú stihnúť, veľa času im už nezostáva.





Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings  Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings  Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings
Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings  Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings  Zombie apokalypsa čoskoro zasiahne aj dvojrozmerný svet Lemmings
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Gambitious Digital Entertainment / NoClip
Štýl: Logická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk