Mafia III ponúkne kvalitnú hudbu, Lincoln si nebude môcť užívať s prostitútkami

Mafia III vychádza už tento piatok a vývojári nás zásobujú ešte poslednými dôležitými informáciami, ktoré by sme o hre mali vedieť a ktoré nás prinútia viac sa na ňu tešiť.

pridal Gam_er 5.10.2016 o 19:19 pod hry
Mafia III ponúkne kvalitnú hudbu, Lincoln si nebude môcť užívať s prostitútkami

HRY > NOVINKY >

Hudba je v dnešných hrách veľmi dôležitým aspektom a Mafia III nebude výnimkou. Tie správne tóny môžu namiešať ideálnu náladu alebo podporiť vaše zmysly pri samotnom hraní. 2K Games Hangar 13 dajú hráčom Mafie III naozaj široké a rôzne hudobné možnosti pri ich preháňaní po New Bordeaux. 

Open world hry, ktoré sú situované podobne ako New Bordeaux, musia dať hráčom presvedčivý a autentický pocit z prostredia, v ktorom sa odohrávajú. Mafia III je pravdepodobne najviac porovnávanou hrou s GTA V. To dalo hráčom naozaj veľké možnosti posluchu hudby a teda Mafia III nebude výnimkou. Budete si môcť vybrať z odlišných rádiových staníc, pričom každá z nich ponúkne unikátny zoznam skladieb. 

„Máme v hre tri rôzne rozhlasové stanice a každá z nich má svoje vlastné playlisty. Tie dohromady poskytujú naozaj široké spektrum hudby z neskorých šesťdesiatych rokov a v hre máme viac ako 100 licencovaných skladieb. Myslím, že každá z nich do hry patrí a ako také nám pomáhajú vyrozprávať celkový príbeh.“ hovorí kreatívny riaditeľ Haden Blackman. 

Hry v otvorenom svete sú ešte zaujímavé tým, že hráčom dávajú veľa možností, medzi ktoré patria aj rôzne aktivity. V súvislosti s nimi vývojári hovoria o tom, že si hráči nebudú môcť na ulici vyzdvihnúť eskort. Lincoln síce bude môcť v meste pod svoje krídla prevziať prostitúciu, ale nebude mať čas ani chuť využívať ju ako zákazník. 

Okrem toho na zopár zaujímavých otázok odpovedal aj senior writer hry Charles Webb:

Jednou z unikátnych vecí na Mafii III je spôsob, akým bude rozprávať svoj príbeh. Pôjde o retrospektívne rozprávanie na štýl dokumentov. Ako ste sa dostali k tejto myšlienke ? 

„Viete, veľa nápadov ohľadne takéhoto rozprávania príbehu prišlo do nášho vedúceho spisovateľa Billa Harmsa a kreatívneho riaditeľa Hadena Blackmana. Hľadali sme spôsob, akým by sme povedali náš príbeh a dali mu zmysel pre konkrétne miesto a čas v ktorom sa odohráva.

Chceli sme s hráčmi komunikovať prostredníctvom Lincolna a rôznych miest, ktoré v hre uvidia. Preto si myslíme, že tento spôsob rozprávania je pre nás ideálny.“

V predchádzajúcich Mafia hrách boli hráči súčasťou talianskej mafie. Mafia III však prinesie opačnú perspektívu, kde hráči uvidia príbeh z pohľadu kriminálnej skupiny, ktorá sa postaví proti talianskej mafii. Keď si hráči kúpia hru s nálepkou Mafia III, budú chcieť pravdepodobne hrať za taliansku mafiu, na ktorú sú už zvyknutí. Nemyslíte si, že postaviť ich na opačnú stranu je určitý risk, ktorým niektorých hráčov stratíte ? 

„Nemyslím si, že je to risk, pretože stále budeme rozprávať mafiánsky príbeh. Keď sa pozriete na ľudí medzi ktorých patrí napríklad Nicky Barnes (americký kriminálnik, drogový barón a boss) zistíte, že okrem talianskej mafie tu boli rôzne kriminálne organizácie, či rasové frakcie, ktoré pracovali s chudobnými aziatmi a černochmi.

Tí vytvárali skupiny, ktoré pre mafiu napríklad dílovali drogy alebo robili rôzne kriminálne činnosti a neskôr mafiu v mnohých ohľadoch nahradili. Skutočne si nemyslím, že by sme vytvorili niečo, čo by bolo opakom Mafia hier, len hráčom poskytneme rozdielny pohľad na mafiu než ten, na aký sú zvyknutí z minulých hier.“

Uvidíme v Mafii III aj politiku ? Nemáme na mysli možno práve politiku dneška, no hra sa odohráva v dobe, kde bola história svedkom kriminálnych udalostí, rôznych obchodov a rasizmu, kde v mnohých aspektoch figurovala aj politika. 

„Domnievam sa, že v okamihu kedy hovoríte o kapitálovom rasizme v určitom roku a určitej časti krajiny, kde nájdete čiernych a bielych, stretnete sa tu s politikou či chcete alebo nie. Takže áno, politika je súčasťou kulís nášho príbehu.

Lincoln je schválne veteránom z Vietnamu a je schválne zástupcom černošskej komunity, ktorá je podriadená talianskej mafii v New Bordeaux. Hra nie je primárne o politike, no existujú v nej politické elementy, ktoré sú dôležité.“

Mafia III u nás vychádza už v piatok (7.10.) na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: mafia III, 2K Games, 2K czech






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk