Sledujte záznam Nintendo Directu, ktorý predstavil štvoricu Fire Emblem hier

Už o chvíľu začne nový Nintendo Direct, ktorý sa má venovať novým Fire Emblem hrám

pridal matus_ace 18.1.2017 o 22:51 pod hry
Sledujte záznam Nintendo Directu, ktorý predstavil štvoricu Fire Emblem hier

HRY > NOVINKY >

Už o chvíľu začne nový Nintendo Direct, ktorý sa má venovať novým Fire Emblem hrám. Vidieť by sme ich mali viac, pričom priamo v streame by sa mala ukázať aj jedna nová. Zatiaľ nie je isté, ktoré by sme mohli vidieť, no s predstavením Switchu sa ukázal aj crossover Fire Emblem Warriors, ktorého detailné predstavenie je pravdepodobné.



Prvou hrou je Fire Emblem: Echoes - Shadows of Valentia. Hra je moderným remakom Fire Emlem Gaiden, ktorý vyšiel exkluzívne v Japonsku v roku 1992. Chce zachovať jeho tradičné prvky, no tiež chce hru preniesť do súčasnosti. Hra vyjde 19. mája pre 3DS zariadenia. Pri tejto príležitosti sa dočkáme aj nových amiibo.

Sledujte záznam Nintendo Directu, ktorý predstavil štvoricu Fire Emblem hier

Nintendo oznámilo nový Fire Emblem pre Switch,zatiaľ však bez bližších detailov, pričom by sme sa vydania mali dočkať budúci rok a informácie sa dozvieme v budúcnosti.

Fire Emblem Warriors sa opäť ukázal a Nintendo nečakane potvrdilo, že hra okrem Switchu príde aj pre New 3DS. Stojí za ňou rovnaký tím, ktorý priniesol Hyruel Warriors pre Wii U a 3DS. Môžeme teda čakať, že aj teraz sa budú verzie líšiť, ale v zásade pôjde o rovnakú hru.

Fire Emblem Heroes je ďalším výletom Nintenda na mobily. Hra bude taktické RPG a prinesie množstvo známych postáv z predchádzajúcich časti, ktoré sa stanú vašimi spojencami, ale aj nepriateľmi. Hra sa odohráva na hernom poli s rozmermi 8x6, aby sa pohodlne hralo na displeji telefónu. Celé to pôsobí jednoduchšie ako predchodcovia, no badať v tom princípy FE. Ďalších hrdinov môžete povolať do boja prostredníctvom orbov. Tie získate hraním, alebo ich kúpite. Silu jednotlivých postáv označujú hviezdy, pričom v hre môete naraziť na viac verzií tých istých postáv, s inou silou.

Komunita môže na oficiálnej stránke hlasovať za postavy zo série, ktoré sa majú objaviť v hre. Hlasovanie sa spúšťa už dnes a My Nintendo členovia za zahlasovanie získajú platinové body.

Zaujímavosťou je, že dabing postáv bol pre hru nahratý nanovo. Hra vyjde 2. februára na Android a čoskoro po prvom vydaní aj na iPhone a iPad.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk