Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky

Cieľom vývojárov bolo priniesť späť podstatu a temnú atmosféru RPG hier z minulosti, ktorú by chceli dopriať aktuálnym fanúšikom tohto žánru.

pridal Gam_er 12.3.2017 o 14:22 pod hry
Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky

HRY > NOVINKY >

Cinemax nám nedávno oznámili, že ich prichádzajúca old - school dungeonovka The Keep k nám napokon dorazí už za pár dní, pričom jej dátum vydania je stanovený na 16. marca, takže si ju zahráte už budúci štvrtok. Cieľom vývojárov bolo priniesť späť podstatu a temnú atmosféru RPG hier z minulosti, ktorú by chceli dopriať aktuálnym fanúšikom tohto žánru. Spolu s oznámením uzrel svetlo sveta aj nový trailer a niekoľko obrázkov, ktoré môžete vidieť nižšie. 

V The Keep bude vašou úlohou plniť questy a skúmať prostredia skrz mnoho nebezpečných jaskýň a baní, kde na vás čakajú nebezpečné tvory a hádanky. Okrem toho nám vývojári z Cinemax ponúkli tiež základný prehľad herných funkcií:

  • old - school dungeonovka z prvého pohľadu, ktorá ponúka moderný nádych
  • skúmanie a riešenie puzzle hádaniek, ktoré sú plné prekvapení. Budú tu smrtiace pasce, prepracované mechanizmy strážených a tajných chodieb, poklopov, pokladov, no tiež mocné zbrane a zásoby. 
  • real - time boje proti nepriateľom, ktoré bude sprevádzať bojový systém na základe gest, kde nestačí len ťahať myšou horizontálne alebo vertikálne. Porazenie nepriateľa znamená, že budete musieť prelomiť jeho obranu, udierať ho do dolnej alebo hornej časti tela či zamerať sa na jeho hlavu. Každý nepriateľ vyžaduje odlišnú stratégiu a každá trieda zbraní ponúka jedinečné kombá.
  • rune magic systém - kde môžete usporiadať runy svojej mágie na tabuľku 5x4 a potom tento reťazec spustiť naraz, čím vytvoríte mocnú elementárnu mágiu, za pomoci ohňa, ľadu či svetla. Tieto runy budú v hre zriedkavé, no existuje veľké množstvo kúzel a kombinácií, takže budete musieť byť pri výbere naozaj opatrní. 
  • 3 úrovne obťažnosti - The Keep ponúkne obťažnosť pre nováčikov v žánri, obťažnosť pre dobrodruhov a pre tých, ktorí majú radi poriadne výzvy s tým, že každý level ponúka možnosť Permadeath
  • podmanivý soundtrack 
  • anglický dabing vrátane lokalizovaných in - game textov, kde bude podporovaných 7 jazykov, medzi ktorými nechýba ani čeština

The Keep vyjde prostredníctvom Steamu a jeho bude je €14,99.





Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky  Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky  Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky
Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky  Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky  Oldschoolová dungeonovka The Keep dorazí budúci týždeň, ponúka nový trailer a obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: cinemax, steam, RPG






3DS
PC
Switch

Vývoj: Cinemax
Štýl: RPG
Dátum vydania:  september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19898)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk