Sci-fi horor The Persistence postraší na PlayStation VR

Ocitnete sa v roku 2521 na palube vesmírnej vedeckej lode s názvom The Persistence, ktorá dorazí na miesto kolabujúcej hviezdy vzdialenej od Zeme 17 tisíc svetelných rokov.

pridal Gam_er 12.3.2017 o 20:10 pod hry
Sci-fi horor The Persistence postraší na PlayStation VR

HRY > NOVINKY >

Sony v spolupráci s Firesprite Games oznamuje The Persistence, procedurálne generovaný first-person sci-fi survival horor pre PlayStation VR. Ostatné platformy sa nespomínajú, ale zrejme podobne ako pri už niekoľkých podobných VR tituloch si Sony zaistilo časovú exkluzivitu.

Ocitnete sa v roku 2521 na palube vesmírnej vedeckej lode s názvom The Persistence, ktorá dorazí na miesto kolabujúcej hviezdy vzdialenej od Zeme 17 tisíc svetelných rokov. Počas jedného veľkého experimentu dôjde k strašnej udalosti, ktorá spôsobí, že všetkých členov posádky postihne hrozná mutácia. 

Vaša loď je náhle vtiahnutá do gravitácie kolabujúcej hviezdy  s tým, že kvôli hroziacemu nebezpečenstvu palubný počítač prebúdza zostávajúcich členov posádky z kryogenického spánku - jedného po druhom. Vašou úlohou je zostať nažive tak dlho, aby ste zachránili svoju loď. Hra je procedurálne generovaná, takže zakaždým, keď zomriete a dôjde k prebudeniu nového charakteru, sa mení celé rozvrhnutie lode a pred vami stojí úplne nová výzva, keďže nič nie je rovnaké. Každá nová hra je iná, prináša iných nepriateľov a ponúka rôzne power-up predmety. 

Prežitie v hre vyžaduje aby ste boli nenápadní a VR je na to podľa vývojárov skvelým prvkom. Zakrádanie a skrývanie v úkryte je pre VR prirodzené, pričom umožňuje jednoduché nahliadanie za kúty, aby ste získali pred svojim nepriateľom výhodu. Okrem toho sa do hry môžu pripojiť prostredníctvom svojich smartfónov alebo tabletov aj vaši priatelia tým, že hacknú palubný počítač na The Persistence. Potom, čo sa ocitnú v lodnom systéme budú môcť ovládať dvere, mraziť alebo rozptyľovať nepriateľov, odstraňovať pasce a hľadať skryté predmety či upratovať priestory pre VR hráčov. Mali by ste však mať na pamäti fakt, že hráč na tablete alebo smartfóne dostane odmenu aj keď zomriete, čím vývojári chcú podnietiť vašu dôveru voči priateľom. 

Cena ani dátum vydania hry zatiaľ neboli oznámené.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk