Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu

Síce Valve nevie spraviť nič s číslovkou tri, ukazuje sa že pri licencovaní iným autorom to ide a Half Life komiksová séria dostane tretiu časť.

pridal play3man 6.7.2017 o 7:17 pod hry
Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu

HRY > NOVINKY >

Z herného Half-Life sveta sme sa zatiaľ už viac ako dekádu nedočkali ďalších informácií, ktoré by nám priblížili život známych postáv. Čakanie sa stále predlžuje a nič nenasvedčuje tomu, že by sa Valve hrnulo do vývoja ďalšie pokračovania, a to nielen Half-Life série, ale aj ďalších svojich hier. Pri ich práci, v ktorej sa zameriavajú skôr na služby, ich občas preruší aj menšia odbočka, kedy opäť nazrú do svojej minulosti a priblížia sa k hernej komunite aj svojimi značkami. Takouto odbočkou bol aj komiks Half-Life: A Place in the West, ktorý síce pôvodne začal ako fanúšikovský projekt, no nakoniec si získal aj Valve a dostal od nich oficiálne licenciu, aj keď samotná firma sa na jeho tvorbe nepodieľa. Ako sa ale zdá, ten stále žije, kedže už čoskoro sa dočká tretej kapitoly.

Komiks sleduje príbeh ustarosteného otca, mladého nebojácneho vedca a starovekého mimozemského bojovníka na vojenskej ceste, ktorá pokračuje unesením dieťaťa z mesta New Franklin. The Pit predstaví hrdinov gladiátorskej komunite, ktorá zajala a vychováva zvieratá Xen pre krvavé športy. Zároveň bude obsahovať vyvrcholenie udalostí, ktoré sa udiali v predchádzajúcich dvoch kapitolách.

Half-Life: A Place in the West Chapter 3 sa dostane do predaja 21. júla tohto roka. Ak si sériu chcete bližšie pozrieť prvá časť je zadarmo a druhá je za dve eurá, rovnako bude stáť aj tretia.





Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu  Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu  Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu
Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu  Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu  Oficiálny Half-Life komiks dostane tretiu kapitolu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19850)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk