Každý hráč bude mať z Assassins Creed Origins iný zážitok, rok prác naviac umožnil dosiahnuť vysokú kvalitu

Ubisoft hovorí o tom, ako im extra rok prác na značke AC veľmi pomohol a umožnil to, aby hráčom doručili vysokú kvalitu. V hre bude tiež menej scriptov a linearity, čo spôsobí rozličný zážitok pre každého jedného hráča.

pridal Gam_er 9.8.2017 o 21:00 pod hry
Každý hráč bude mať z Assassins Creed Origins iný zážitok, rok prác naviac umožnil dosiahnuť vysokú kvalitu

HRY > NOVINKY >

Ako určite viete, Ubisoft sa minulý rok rozhodol, že po Syndicate dá značke pauzu a nový diel prinesie až vtedy, keď na ňom poriadne zapracujú a dokážu ponúknuť niečo nové. Už od začiatku tohto rozhodnutia teda bolo jasné, že pre Ubisoft bude kľúčové to, ako so značkou ďalej naloží. Tento fakt potvrdil aj herný režisér tohtoročného Assassins Creed: Origins, Jean Guesdon (túto pozíciu zdieľa s Ashrafom Ismailom), ktorý v najnovšom rozhovore prezradil, aký dôležitý je pre nich tento ročník. 

„Keď sme začali robiť hru pred zhruba 3 a pol rokom, chceli sme, aby bola globálna, plná, veľká a preto sa snažíme o to, aby bol tento zážitok bezproblémový a naplnil očakávania. Tejto myšlienky sme sa v zmysle masívnosti dotkli s Assassin’s Creed IV: Black Flag, kde sme ukázali rozľahlé prostredia a umožnili hráčom vychutnať si úplnú slobodu na súši a na mori. Po prvý krát sme chceli, aby ste sa mohli pohybovať po celej krajine. Extra rok (keďže séria mala ročný odklad) nám umožnil dosiahnuť s hrou naozaj vysokú kvalitu,“ hovorí Guesdon.

Zdá sa, že sa Ubisoft poučil zo svojich chýb a v tom, aby si na hry nechal dostatok času, vidí vedenie spoločnosti nový zmysel. V  prípade, že by Assassin’s Creed Origins napokon nebol dobre prijatý, francúzsky gigant by mohol udržať medzi ďalšími dielmi aj dvojročný odstup, čo už v minulosti naznačil Yves Guillemot, šéf Ubisoftu.

Okrem toho, ako odklad pomohol novému dielu, Jean Guesdon tiež vysvetlil, že žiadni dvaja hráči nemôžu zažiť v AC Origins rovnakú skúsenosť, čo znamená menej scriptovania:

„Pre nás je to niečo, čo chceme skutočne presadiť. Chceme, aby mali hráči s AC Origins vlastnú, osobnú skúsenosť, čo znamená menej scriptovania a držania linearity. Vytvárame svet, v ňom umiestňujeme obsah - máme desiatky questov a ľudí, s ktorými sa vo svete stretnete a ktorí vám povedia svoje príbehy. Vo svete sa však môže mnoho vecí stať len tak, počas toho, ako ním budete prechádzať (Guesdon má zrejme na mysli náhodné udalosti, podobné tomu, čo sme mohli vidieť napríklad v GTA V či v treťom Zaklínačovi).

Žiadni dvaja hráči nemôžu zažiť v hre rovnakú skúsenosť. To jednoducho nebude možné. Opravili sme AI tak, aby mali živé bytosti vo sveta svoju skutočnú umelú inteligenciu. Levy tak lovia antilopy, krokodíly útočia na hrochy ak sú nejaké okolo a herný svet je teraz oveľa živší, než bol kedykoľvek predtým.“

Fakt ohľadne umelej inteligencie sa však zrejme nevzťahuje len na zvieratá, ale aj na NPC postavy. Pri nich sme sa už dozvedeli, že nepriateľské frakcie môžu medzi sebou bojovať a tie priateľské sa budú medzi sebou objímať. Podľa všetkého nás tak čaká dynamický otvorený svet, do ktorého si Ubisoft zdá sa vzal inšpiráciu z hier ako Witcher 3, pričom bojový systém sa podobá skôr na Dark Souls. 

To, či je nový vzorec úspešný sa dozvieme 27. októbra, kedy AC Origins vychádza na PC, PS4 a Xbox One. Páči sa vám nové smerovanie značky alebo ste si veci predstavovali inak? 





Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: ubisoft






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk