PS4 dostáva update 5.0 s označením Nobunaga, ktorý prináša viacero noviniek

Novinky už naznačilo beta testovanie, no vydanie finálnej verzie aktualizácie prinieslo ešte ďalšie zaujímavé funkcie.

pridal Gam_er 3.10.2017 o 19:16 pod hry
PS4 dostáva update 5.0 s označením Nobunaga, ktorý prináša viacero noviniek

HRY > NOVINKY >

Nová, významná systémová aktuzalizácia PS4 s označením 5.0 (Nobunaga) je už k dispozícii. Tento update predstavuje funkcie ako Rodina v PSN, rozšírené možnosti pri vysielaní na Twitchi, manažment zoznamu priateľov, nové správy, upozornenia a ďalšie funkcie

Niektoré nové funkcie už boli načrtnuté počas toho, ako začalo beta testovanie a teraz sa môžeme pozrieť na niekoľko ďalších nových súčastí. 

Turnaje tímov

Môžete sa pripraviť na nábor najlepších hráčov, ktorých poznáte, pretože do PS4 prichádza funkcia turnaje tímov. S touto novinkou budú proti sebe môcť súťažiť tímy hráčov z celého sveta o rôzne ceny a status. Funkcia dorazí 5. októbra a počiatočnú skupinu hier podporujúcich tímové turnaje budú tvoriť tituly Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy, World of Tanks a Mantis Burn Racing. Rôzne informácie a možnosť vytvárať tímové turnaje nájdete v sekcii Events. 

Môžete sa pripájať alebo vytvoriť k maximálne 60 rôznym tímom. Každý z tímov bude mať svojho vlastníka a kapitána(ov), ktorí ho môžu riadiť. Na oficiálne tímové turnaje sa budú môcť registrovať iba kompletné tímy. Váš tím bude mať vlastnú stránku, ktorú si môžete prispôsobiť. Na nej budú informácie o jednotlivých členoch tímu a tiež si tam môžete zobraziť nadchádzajúce či prebiehajúce udalosti, na ktoré ste v súčanosti so svojim tímom zaregistrovaní. Samozrejmosťou je tiež prehľad výsledkov vášho tímu v rôznych turnajoch či komunikácia a koordinácia so spoluhráčmi prostredníctvom integrovanej funkcie tímového rozhovoru.

Sledovanie akýchkoľvek používateľov

Pred update 5.0 ste mohli sledovať iba verifikované PSN účty, no teraz môžete sledovať ľubovoľného používateľa bez toho, aby ste ho museli mať v priateľoch. To vám umožní sledovať tvorcov obsahu, herných vysielateľov a iných hráčov v komunite bez toho, aby sa museli ponoriť do vášho zoznamu priateľov. Zároveň to umožní týmto používateľom rozšíriť ich dosah a zvýšiť záujem o to, čo robia. Váš informačný informačný kanál bude aktualizovaný s aktivitami sledovaných používateľov, takže môžete ľahko držať krok s tým, čo sa deje.

Pod Friends teda uvidíte novú sekciu Who to Follow, ktorá vám poskytne prispôsobené odporúčania o tom, koho môžete sledovať. Odporúčania sa zobrazia v samostatných kategóriách, ako sú napríklad odporúčané overené účty, trendoví používatelia a návrhy založené na hrách, ktoré ste nedávno hrali.

PS4 dostáva update 5.0 s označením Nobunaga, ktorý prináša viacero noviniek

Aktualizácia správ

Ak odošlete správu, ktorá obsahuje odkaz na webové stránky, táto správa teraz zobrazí ukážku webových stránok, teda napríklad nadpisy a miniatúry.

PS4 dostáva update 5.0 s označením Nobunaga, ktorý prináša viacero noviniek

Update 5.0 sprevádza aj aktualizácia mobilnej PlayStation aplikácie. Po tejto aktualizácii môžete aplikáciu prepnúť do režimu na šírku, keď otočíte telefón, takže získate širší pohľad na aplikáciu, čo uľahčuje posúvanie. Okrem toho môžete zobrazovať a uverejňovať animované GIFy na nástenke komunity. Do aplikácie, rovnako ako aj do systému PS4 bude pridaný tiež český jazyk. 

Novinkou budú tiež samolepky Uncharted a Horizon, ale aj nové správy, ktoré budú v aplikácii fungovať podobne, ako správy v PS4. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, ps4, 5.0 update






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk