Naughty Dog je otvorené nápadom na ďalšiu hru, možno nebude third person

Popri práci na The Last of Us 2 sa štúdio nezabúda pozrieť aj po nových projektoch. V ich prípade sú otvorení všetkým možnostiam.

pridal Gam_er 23.2.2018 o 10:39 pod hry
Naughty Dog je otvorené nápadom na ďalšiu hru, možno nebude third person

HRY > NOVINKY >

Počas akcie D.I.C.E. Summit v Las Vegas mal svoj priestor aj Neil Druckmann, ktorý momentálne pracuje na veľmi očakávanom pokračovaní The Last of Us. Svojou výpoveďou nám však dal možnosť nazrieť o kúsok ďalej, na ďalší projekt štúdia. Druckmann vysvetlil, že sú veľmi otvorení myšlienkam a nápadom na ďalší projekt, ktorý možno nebude ich typický third person a možno úplne zmenia žáner.

Okrem toho tiež spomenul, že niektoré z jeho obľúbených hier majú kameru z pohľadu tretej osoby, pretože je to spôsob, akým sa hráč môže lepšie zžiť s postavou, ktorú vidí na obrazovke. K domu dodal, že hry založené na príbehu však stále môžu výborne fungovať aj z pohľadu prvej osoby, pričom chváli niektoré tituly, ktoré to zvládli perfektne. 

Keď začínali pracovať na The Last of Us, tím premýšľal, či by malo ísť o first person alebo third person pohľad. Okrem toho tiež diskutovali o tom, či pôjde o hru pre jedného hráča alebo multiplayer. V ranej fáze vývoja sa však všetky tieto pokusy začali rozpadávať a priklonili sa k third person s bližšie posadenou kamerou, aby hra poskytla hlbší a intímnejší zážitok. Podľa tvorcov táto voľba dáva hráčom trochu viac first person pocitu, no napriek tomu umožňuje vidieť postavu na obrazovke. 

Naughty Dog predtým robili hry aj v iných žánroch, preto by sme sa nemali obávať aj keby chceli priniesť niečo nové. Niekedy v štúdiu vtipkujú o tom, aké by to bolo, keby museli vytvoriť Half-Life 3, ako prvú first person hru štúdia. Druckmann teda potvrdil, že sú úplne otvorení možnostiam ďalšieho projektu, ktorý nemusí mať third person charakter.

Radi by ste videli od štúdia niečo netypické a nové? Alebo vám vyhovuje third person? 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17973)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk