Týždenník - Lara sa vracia

Uplynulý týždeň sa niesol ohlásením Shadow of the Tomb Raider, nového pokračovania reštartu Tomb Raider značky.

pridal saver 29.4.2018 o 21:22 pod hry
Týždenník - Lara sa vracia

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol ohlásením Shadow of the Tomb Raider, nového pokračovania reštartu Tomb Raider značky. Ten ukončí úvodnú trilógiu a vyzve Laru, aby zastavila Maysku apokalypsu. Jej cesta však nebude jednoduchá a džungľa a aj Trinity si vyžiadajú, aby sa zmenila. Ku hre sme tu mali úvodné ohlásenie, neskôr nám prišli ďalšie detaily, naplánovanie DLC obsahu a aj jednoduché porovnanie s Rise of the Tomb Raider

Dozvedeli sme sa aj to, že na PC verzii pracuje znovu Nixxes a ako partnera má Nvidiu a bude zaujímavé sledovať, ako grafiku potiahnu a či napríklad použijú raytracing. Ten rovnako v septembri ukáže Metro Exodus, z neho sme tu mali aj porovnanie efektov rasterizácie a raytracingu.

Z nových hier sa nám leakli prvé informácie o PES 2019, tvorcovia Get Even ohlásili novú hru Chernobylite umiestnenú do Chernobyľu. Novinky ohlásili aj autori H1Z1, ktorí skúšajú pád hry na PC odvrátiť PS4 verziou, popritom však už začali prepúšťať. Uvidíme, ako to dopadne s Wild West Online, ktorý už čoskoro vyjde na Steame vo finálnej verzii. Oproti tomu Square Enix má úplne opačný problém a namiesto ohlásenia dátumu Final Fantasy VII Remaku reštartovali vývoj a začínajú od začiatku.

 

Zaujímavé novinky sa nám v posledných dňoch objavili k lootboxom, kde Holandsko zakázalo hry, ktoré môžu predávať veci z lootboxov a samotné lootboxy a Belgicko ide ešte ďalej a hry s určitými typmi lootboxov zakazuje úplne, napríklad FIFA, CS GO alebo Overwatch. Star Wars Battlefront II však je mimo ohrozenia.

 

Z hardvéru sa nám predstavilo ultimátne balenie HTC Vive Pro headsetu, ktoré okrem nového headsetu obsahuje aj nové ovládače a nové senzory, ide však za 1300 eur. Môžem povedať, že je to parádny headset aj so starými senzormi, ale jeho cena je príliš vysoká.

Keď sme pri VR, česko-slovenská hudobná sekačka Beat Saber vyjde v Early Access už 1. mája na Steame.

Z mobilov sme si zhrnuli aktuálnu ponuku, kde vidíme, ako sa nám mobily pomaly menia na fullscreeny a aj s výrezmi. Ukázala sa nám aj Nokia 1 za 99 eur, ktorá je akoby presným opakom trendov a je to skôr predražený low-end, aj keď vo vyšších oblastiach ide Nokia parádne a Nokia 6 sériu čaká nové obohatenie o Nokiu X6, ktorá dostane výrez. Microsoft už ide iným smerom a znovu sa nám ukázal patent na jeho otvárací mobil Andromeda s dvomi displemi. Niečo veľmi podobné prinesie aj Samsung v Galaxy X, ktorý má mať rovno tri displeje. 

 

Z recenzií sme sa pozreli na Shadowrun Legends, mobilnú multiplayerovú fps akciu v Destiny štýle, pridali sme aj Ni No Kuni II, ale aj upadajúcich Scribblenautov, zaujímavý mrazivý titul Frostpunk a aj kreslenú zvláštnosť Apocalipsis. Pridali sme aj naše rozhovory, jeden bol s Mikeom Donaisom o Hearthstone: The Witchwood expanzii, v druhom odpovedal Gregorie Diaconu o Detroit: Become Human, ku ktorému sme pridali aj preview.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk