Šéf európskych Sony štúdií: Aktuálne máme nie len najlepšiu, ale aj najširšiu ponuku herných titulov

Michael Denny tvrdí, že im ide o to, aby mali čo ponúknuť pre všetkých svojich hráčov. Preto okrem AAA hier pracujú na zážitkoch pre VR a PlayLink.

pridal Gam_er 29.6.2018 o 9:31 pod hry
Šéf európskych Sony štúdií: Aktuálne máme nie len najlepšiu, ale aj najširšiu ponuku herných titulov

HRY > NOVINKY >

Zatiaľ čo sa predaje PS4 v poslednej dobe mierne spomalili, Sony naďalej pracuje na rôznych veciach do budúcna. Teší sa predajnému náskoku s najpredávanejšou konzolou tejto generácie, ktorej predaje dosiahli viac ako 79 miliónov kusov od marca tohto roku. Čiastočne je to vďaka kvalitným first party exkluzivitám, medzi ktoré sa nedávno zapísal očakávaný reštart God of War či novinka Detroit Become Human. 

K aktuálnej ponuke hier sa vyjadril tiež Michael Denny, šéf Sony Worldwide Studios v Európe. Tvrdí, že ich aktuálny a prichádzajúci line-up je nie len najlepší, ale aj najširší, aký kedy mali, za čo vďačí platforme PlayLink a PlayStation VR:

„Ak sa pozriete na naše aktuálne vydané tituly a naše nadchádzajúce hry, verím, že teraz máme nie len najlepšiu, ale aj najširšiu ponuku hier, akú sme kedy mali. Chceme byť inkluzívni, chceme ponúknuť hry pre všetkých našich hráčov. Samozrejme, naše hlavné AAA hry tu budú vždy, ale okrem nich je pre nás rovnako dôležité robiť veci na PlayLink, ktoré zahŕňajú hry pre priateľov a rodiny. Tieto tituly môžu skutočne zasiahnuť masový trh. Samozrejme stále investujeme aj do VR.

Je pre nás dôležité, aby sme našej komunite dali všetky tieto rôzne zážitky, ak je to v našich silách. Myslím, že s platformou, akou je VR sa stále veľa učíme, popri čom predstavujeme aj rôzne nové PlayLink hry.”

Pokiaľ ide o PlayLink, Sony na E3 oznámilo sedem nových titulov, ktoré vyjdu ešte tento rok. Patria k nim WordHunters, UNO, Melbits World, Ticket To Ride, Knowledge is Power: Decades, Chimparty a Just Deal With It. Nových oznámení sa dočkalo aj VR publikum, ktoré dostane Beat Saber, Tetris Effect, Firewall: Zero Hour, Déraciné od From Software a ďalšie. 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk