Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Microsoft práve livestreamuje svoj Inside Xbox z Gamescomu.

pridal saver 21.8.2018 o 16:43 pod hry
Inside Xbox z Gamescomu je práve live

HRY > NOVINKY >

Microsoft práve livestreamuje svoj Inside Xbox z Gamescomu.

Microsoft predstavil Hunt, ktorý príde do gamepreview na Xbox One a pokračuje s PUBG, u ktorého bol na návšteve a ktorý sa na Xboxe už dostáva do 1.0 verzie. Tá vyjde 4. septembra 2018 a bude tak už dostupná v plnej verzii. Dostane tam aj tretiu Sanhok mapu a warzone mod. K tomu Microsoft predstavuje aj PUBG gamepad. Bude to prvy xboxový gamepad, ktorý dostane gripy na triggeroch.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

K tomu doplnili do Dizajn Labu nové typy gamepadov a to camo a gradientný shadow, ktoré si môžete nadefinovať ako len chcete. Už teda budete môcť dizajnovať aj gamepady s viacfarebným povrchom.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Microsoft ďalej predstavuje Tides of War mod z Battlefieldu V, ktorý sa bude do budúcnosti rozširovať. Ukazuje vašu jednotku štyroch vojakov, ktorú si budete môcť vylepšovať, vybavovať, budú mať svoje skillové stromy a budete im vyberať ich cestu. Chýbať nebude customizácia tímu, kde bude vzhľad vojakov na vás.

Xbox One S a Xbox One X dostanú bundle, a aj špeciálnu edíciu s Battlefieldom V a Battlefieldom 1943.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Ďalší titul je State of Decay 2, ktorý prezentuje prichádzajúcu Daybreak expanziu, v nej sa dostanete do kože vojaka, ktorý sa na novej mape bude obraňovať pred vlnami zombíkov.

Nechýba ani Sea of Thieves, ktorý prezentuje Forsaken Shores update, ktorý rozšíri mapu a pridá sopečné ostrovy. Ktoré budú vystreľovať do vzduchu žeravé kamene. Rovnako okolo ostrovov bude horúca voda a nie je v nej dobre plávať. Budete na to mať však malú plť, ktorá vám pomôže pri plavbe. Pribudnú aj nové questy pre obchodníkov, a tentoraz aj s rôznym tovarom, ktorý nemôžete rozbiť, alebo namočiť, alebo naopak musí byť namočený.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Ponúkajú aj nový animovaný trailer na Fallout 76 tentoraz zameraný na vytváranie kempov, ako aj ich presúvanie. Pridávajú aj gameplay ukážku a interview z výstaviska. 

Rovnako Fallout 76 dostane Xbox One X bundle.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Ori 2 dostane nový súťažný mod, v ktorom môžu hráči súťažiť v prechádzajú levelov na čas. Metro Exodus predstavuje nový level, respektíve prostredie, ktoré bude tentoraz zalesnené a bude sa odohrávať na jeseň. Totiž v hre budete postupne prechádzať celým rokom a teda aj štyrmi ročnými obdobiami. Ukazujú nočný stealth gameplay. 

Ani tu nechýba ukážka z Life is Strange 2, ktorú strieda Devil May Cry 5, ktorý vyjde 8. marca. Nasleduje pekná kreslená záležitosť Sable s novým trailerom a gameplayom. Hra je štylizovaná do tvorby Studia Ghibli. Hra vyjde koncom roka 2019.

Predstavujú aj automatové Halo: Fireteam Raven, tentoraz približujú jeho výrobu. 

Halo Master Chief Collection prichádza do Game passu a to od 1. septembra. Pribudne aj 4K update, rýchlejším loadingom a ďalšími doplnkami. Ďalšie doplnky do kolekcie budú nasledovať. Žiaľ PC verzia zatiaľ nebola spomenutá. Oficiálne ohlásili aj Game Pass beta aplikáciu, ktorú majú už na Androide a v testovaní na iOS.

Nasleduje DayZ od Bohemia Interactive, ktorý dostáva zaujímavý trailer a autori nám bližšie ukazujú prostredie hry a porovnávajú s Českom, podľa ktorého je prostredie postavené. Hra príde do Game preview na Xbox One už 29. augusta.

Nechýba predstavovanie Shadow of the Tomb Raider, autori znovu hovoria, že hra bude ťažšia, nebezpečnejšia a náročnejšia. Všetko sa vás bude snažiť zabiť. V tomboch budú teraz ako puzzle prvky, tak aj pasce, musíte ich riešiť naraz. K tomu challenge tomby budú teraz také veľké ako štandardné tomby.

Rovnako Shadow of the Tomb Raider dostane Xbox One S a Xbox One X bundle.

Inside Xbox z Gamescomu je práve live

Nasleduje Supermassive games, ktoré predstavuje svoju novú hororovú sériu The Dark Pictures, bude zložená z rôznych hororových príbehov. Prvá epizóda vyjde už tento rok Man of Medan.

Forza Horizon 4 ukazuje svoje ďalšie možnosti a teraz je to PvP mod Team Adventure, v ktorom pôjde o tím. Totiž všetko bude teraz založené nie len na vašom výkone, ale aj na výkone vášho tímu. Teda nevyhnutne teraz nemusíte byť najrýchlejší, aby ste boli prví. Dôležite je ako sa umiestnia členovia tímu a ako skončíte bodovo.

Forza Horizon 4 dostane Xbox One S a Xbox One X bundle. V Xbox One X X bundle bude aj Forza Motorsport 7

Inside Xbox z Gamescomu je práve live





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk