Bethesda hovorí o svojich očakávaniach od novej generácie konzol, ku ktorej už má prvé informácie

Pete Hines z Bethesdy je o príchode nových konzol informovaný. O detailoch však zatiaľ nemôže hovoriť, tak zhrnul aspoň svoje očakávania, ktoré porovnal s minulosťou.

pridal Gam_er 19.9.2018 o 11:27 pod hry
Bethesda hovorí o svojich očakávaniach od novej generácie konzol, ku ktorej už má prvé informácie

HRY > NOVINKY >

Nachádzame sa v posledných rokoch cyklu aktuálnej generácie konzol. Hoci je ešte veľa ohlásených aj neohlásených hier, na ktoré sa môžeme tešiť v najbližších rokoch, sme v čase, kedy vývojári začínajú pracovať na projektoch pre PS5 a ďalší Xbox, bez ohľadu na to, ako sa vo finále tieto konzoly budú volať. Dva takéto projekty sú Starfield a The Elder Scrolls 6, aj keď Starfield sa stále môže dočkať vydania aj na aktuálnu generáciu. 

Svoje očakávania za Bethesdu prezradil Pete Hines, ktorý patrí k vrcholovým predstaviteľom štúdia. Dokonca potvrdil, že ohľadom nových konzol je informovaný, ale o detailoch samozrejme nemôže hovoriť. Napriek tomu si nie je istý, aký obrovský generačný skok máme očakávať:

Som veľmi zvedavý na moment, keď to uvidím. Uvidím, ako to vyzerá a čím je to iné než aktuálna generácia. Mám na mysli nejaké konkrétne veci, o ktorých teraz samozrejme nemôžem hovoriť. Je tu však aj veľa vecí, o ktorých si nie som istý, ako budú vo výsledku vyzerať. A čo je najdôležitejšie, ešte netuším, aký veľký generačný posun môžeme očakávať.

Hines vo svojom rozprávaní pokračoval zmenami, ktoré sme v minulých rokoch videli pri prechode z generácie na generáciu. Uvádza, že najvýraznejší bol prechod z PS2 / Xboxu na PS3 / Xbox 360. Zmeny boli veľmi nápadné a pokrok bolo vidieť už na prvý pohľad, pričom zmeny s aktuálnou generáciou vraj neboli podľa jeho slov až natoľko dramatické. Prinesie teda nasledujúca generácie len drobné zmeny alebo sa dočkáme poriadneho pokroku? Hinesova odpoveď? Nuž, v skutočnosti si ešte nie je istý:

Keď sa pozriem do minulosti, cítim veľký posun z Xboxu / PS2 na Xbox 360 a PS3. Zmeny boli celkom preukázateľné. Je to preto, že sme prechádzali zo starých spôsobov na HD a vysoké rozlíšenie skrátka bolo v danej dobe naozaj dramatickým posunom vpred. Staré konzoly boli ako noc a nové ako deň. Bolo vidieť jasné rozdiely. Potom sme prešli na Xbox One a PS4, no výsledok nebol ako: "wau, to je ale pokrok."

Ľudia, ktorí sa bližšie pozreli na grafiku a rozumejú tomu, to síce určite mohli povedať, no od bežného spotrebiteľa ste skôr dostali reakciu ako: "okej, stále to vyzerá dobre". Koľko z toho sa zmení s príchodom ďalšej generácie zatiaľ neviem. Zvyšok však nezáleží na mne, pretože nie som kreslič, kóder ani dizajnér. Na čom naozaj záleží je to, čo si vývojári myslia. Čo potrebujú a aký druh výkonu či vlastností hľadajú.”

Čo si myslíte o príchode nových konzol? Čakáte veľký skok vpred ako v prípade PS2 / Xboxu na PS3 / Xbox 360 alebo skôr decentnejšie zmeny? 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk