Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé

Art Director Scott Kester porozprával viac k Borderlands 3. Ak by nemali pauzu a vrhli by sa naň po dvojke, vraj by sklamali. Tešiť sa môžeme aj na poriadnu porciu DLC.

pridal Gam_er 3.7.2019 o 11:22 pod hry
Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé

HRY > NOVINKY >

Borderlands 3 patrilo medzi najväčšie hry na E3 2019, s obrovským stánkom, ktorý si nemohol  nechať ujsť žiadny z účastníkov. Počas veľtrhu v Los Angeles sa ľudia z Metro GameCentral mohli porozprávať so Scottom Kesterom, Art Directorom Gearboxu, ktorý odhalil niekoľko zaujímavých detailov o vývoji hry.

Napríklad potvril, že Battleborn im pomohol vytvoriť lepší Borderlands 3, ktorý by bez toho, aby pracovali na tejto hre, nebol taký, akým je teraz:

„Okej, tak urobili sme jednotku a urobili sme dvojku, pekne v štýle back-to-back. Pracoval som na oboch týchto hrách a boli sme unavení. Uvažovali sme o tom, či by sme mali urobiť ďalšiu hru, no nechceli sme to. Potrebovali sme pauzu.  Keby sme si nedali prestávku, myslím, že by sme neurobili niečo také dobré.

Vďaka láskavému a krásnemu 2K, ktoré nám umožnilo povedať si: hej, chceme vyskúšať túto vec, ktorú nazveme Battleborn a na ktorej naozaj chceme teraz pracovať. A spravili sme to. Viete, ak by sme to neurobili, hra Borderlands 3 by nebola taká skvelá, akou je teraz. Vývoj Battleborn nám dal možnosť premýšľať o veciach inak ako doteraz. Pracoval som na tejto hre už viac ako štyri roky, počas celej doby, kedy sa vyvíjala.

Hneď potom, čo som skončil na Battleborn som vhupol do Borderlands 3. Nebolo to však pre nás o tom, aby sme do tohto projektu len vrazili a urobilo ho preto, že ho ľudia čakajú. Bolo to skôr o tom, aby sme ho urobili správne. Povedali sme si, že si vezmeme dostatok času.”

S blížiacim sa vydaním Borderlands 3 Kester tiež komentoval DLC. Hovorí, že budú tak masívne a pre nich rovnako dôležité, ako si ich fanúšikovia pamätajú z predchádzajúcich dielov série:

„Plánujeme ho podporovať po vydaní, ale rovnakým spôsobom, ako sme to robili predtým. Takže, ak sa to bude považovať za hru v podobe služby, myslím, že... ale niektoré z týchto hier nemajú skvelé zakončenie, my však veríme v druhé a tretie prejdenie.

Veríme aj nový Mayhem mode, ktorá drasticky vylepšuje množstvo možností hry. Ako ťažká chcete, aby bola hra počas druhého a tretieho prejdenia? Máme Guardian ranky a akonáhle prejdete hru, je tu celý systém skillov, ktorý sa odomkne. Náš endgame je naozaj hlboký a chceme, aby hru ľudia hrali aj ďalej.

Máme v pláne ísť do DLC. Robili sme dosť výrazne a masívne DLC v minulosti a chceme v tom pokračovať. Ak to vnímate tak, že ide o hru v podobe služby, budeme to aj naďalej robiť, aj keď my to takto nevoláme.

Borderlands 3 vyjde 13. septembra na PC (Epic), PS4 a Xbox One. 





Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé  Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé  Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé
Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé  Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé  Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé
Gearbox: Ak by sme nespravili Battleborn, Borderlands 3 by nebolo také skvelé
Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Take Two / Gearbox Software
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 13. september 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19873)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk