Microsoft: Očakávajte viac nových hier, pokračovania, nové značky či veci, ktoré by vám nikdy predtým nenapadli

Odkúpené štúdiá Microsoftu pracujú na plné obrátky s cieľom priniesť inovácie a množstvo obsahu. Podľa slov Aarona Greenberga sa máme načo tešiť.

pridal Gam_er 23.9.2019 o 11:29 pod hry
Microsoft: Očakávajte viac nových hier, pokračovania, nové značky či veci, ktoré by vám nikdy predtým nenapadli

HRY > NOVINKY >

Microsoft sa už dlhšie snaží zavďačiť hráčom, ktorým na Xboxe chýba viac exkluzivít. Výsledkom tejto snahy bola kúpa 7 štúdií, medzi ktorými sa nachádzajú nepochybne zaujímavé mená. Ide o Playground Games, Undead Labs, Compulsion Games, Ninja Theory, Obsidian, inXile a Double Fine. Každé z nich pracuje na niekoľkých, zatiaľ neohlásených projektoch. 

Vo svojom najnovšom vyjadrení generálny manažér herného marketingu pre Xbox Aaron Greenberg vyzdvihuje kreativitu tvorcov, ktorých dostali pod svoje krídla. Keď štúdiá navštívil, bol vraj príjemne prekvapený z množstva inovácií a obsahu, na ktorom pracujú:

„Pre mňa bolo neuveriteľne vzrušujúce ísť do každého z týchto štúdií. Otvoriť dvere v Ninja Theory alebo sa prejsť v Obsidiane, stretávať sa s tímami a vidieť, čo sa deje. Môžem povedať, že vo všetkých tímoch sa pracuje na rôznych projektoch, o ktorých ľudia do značnej miery vedia. Potom je tu aj veľa ďalších vecí, o ktorých ešte nikto nevie. V každom prípade je to skutočne rozmanité, pričom ide o skutočne vzrušujúce projekty.

Bolo pre mňa príjemným prekvapením vidieť, koľko inovácií a koľko vecí je v procese prípravy. Myslím, že ľudia už nebudú čakať dlho na to, kým im ukážeme, koľko obsahu je na ceste. Teraz však hovorím len o nových štúdiách, ktoré sme získali. Myslím, že pre fanúšikov máme na budúci rok pripravených veľa prekvapení a vecí, ktoré im ukážeme.

Môžete očakávať viac nových hier. Môžete očakávať pokračovania. Môžete očakávať nové IP. Môžete očakávať veci, ktoré by vám nikdy predtým nenapadli. To je tá zábavná časť.

Keď sme sa stretli s Ninja Theory, ukázali mi projekt, na ktorom robili predtým, než sme ich získali pod svoje krídla. Išlo o multiplayerový brawler Bleeding Edge. Páni, nečakali sme to. Pritom Tameem Antoniades, ktorý pracoval na Hellblade, začal so svojim tímom pracovať na niečom úplne novom, o čom sme ešte nehovorili. V Obsidiane máme tím pracujúci na The Outer Worlds, ďalší tím pracujúci na Pillars a tretí tím, ktorý pracuje na inej, zatiaľ tajnej veci.

V inXile je Wasteland 3 tím a aj ďalší tím, ktorý pracuje na niečom novom. Nemáme iba novú IP. To, čo sme urobili, je zbierka niekoľkých najväčších tvorivých mozgov v priemysle. Poskytli sme im slobodu a zdroje, aby mohli robiť to, čo robiť chcú. Skutočne im dovolíme pracovať nezávisle. Podporujeme ich všade tam, kde je to možné a potom ich požiadame, aby sa vrátili s tým, čo urobili. Zvolíme ten správny čas, aby sme vám to ukázali.”

Na základe Greenbergovych slov zrejme už nebude trvať dlho, kým Microsoft vytiahne eso v podobe aspoň niekoľkých projektov, na ktorých pracujú jeho nové štúdiá. Prvé z nich by sme mohli vidieť už 14. - 16. novembra, kedy bude v Londýne prebiehať X019 event.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk