Warner Bros. sa aktívne snaží priniesť Superman hru už od roku 2013

Objavil sa rozsiahly leak o novej Superman hre, ktorú sa neúspešne snaží Warner priniesť ešte od čias úspechu filmu Man of Steel.

pridal Gam_er 12.11.2019 o 16:35 pod hry
Warner Bros. sa aktívne snaží priniesť Superman hru už od roku 2013

HRY > NOVINKY >

Pozornosť hráčov sa v tomto období sústredí najmä na príchod novej Batman Arkham hry, no medzitým sa na svetlo sveta dostal únik ohľadne toho, že Warner Bros. aktívne vyvíja titul Superman ešte od roku 2013 a vydania filmu Man of Steel. 

Od roku 2013 malo dôjsť k viacerým pokusom Warneru dostať hru medzi hráčov, pričom rukami štúdia prešlo niekoľko prototypov, no žiadny sa napokon nedostal do plnej fázy vývoja. Nové informácie hovoria, že vývoj má pokračovať a prejsť rovno na next-gen konzoly, samozrejme popri novej Batman hre, ktorá sa údajne nazýva Arkham Legacy. Za informáciami má stáť známy leaker James Sigfield, ktorý ich zverejnil na svojom Twitteri. Sigfield zverejnil celé vlákno o informáciách ku hre a aj keď si nie je istý, či je stále vo vývoji, hovorí hlavne o tom, že Warner sa od roku 2013 aktívne snaží priniesť Superman hru v otvorenom svete:

"V roku 2013, v čase, keď bol úspešný Man of Steel, Warner začal aktívne využívať postrehy viacerých producentov, režisérov a ľudí v hernom priemysle, aby si vytvorili svoju vlastnú Superman hru. Bola postavená na otvorenom svete v duchu Spider-Mana (PS4), pričom obsahovala obrovský Metropolis a rôznych zloduchov z panteónu DC.

Jeden z pokusov mal názov Superman Unbound rovnako ako animovaný film, ktorý vyšiel spolu s Man of Steel. Rovnako ako vo filme a neskôr v hre Injustice 2 išlo o to, že Muž z ocele čelil zloduchovi menom Brainiac. Bol by to však obmedzenejší otvorený svet, pretože hra sa odohrávala výlučne v kryptonskom meste Kandor. Malo ísť o supermanskú verziu Batman Arkham Asylum, kde dostal Batman svoju prvú hru rovnako umiestnenú na jednom mieste a do otvoreného sveta sa pozrel až s Arkham City. V prípade Supermana išlo aj o priestorové segmenty, ktoré obsahovali boje nad Zemou proti Brainiacovej lodi.  

Superman Unbound: The Game bolo zrušené z dôvodu nariadenia Warner Bros., ktoré stanovilo, aby každá hra používala Arkham engine. V jeho prípade však bol problém práve v mechanike Supermanovho letu, ktorý bolo pri možnostiach Arkham enginu v tom čase takmer nemožné vytvoriť. Batman hry majú používať podľa Sigfielda výrazne upravenú verziu Unreal Enginu 3, ktorý v posledných hrách vystriedal Unreal Engine 4. 

Okolo zmieňovaného enginu mala byť založená aj hra Suicide Squad od WB Montreal, ktorá bola silno teasovaná počas vydania Arkham Origins. Ani to však štúdio nedokázalo priviesť do finále. Okrem toho sa leaky ešte zmieňujú aj o hre štúdia Factor 5 (Rogue Squadron), no všetko to padlo po tom, čo Factor 5 zavreli. 

Warner Bros. vo svojej snahe podľa leakera naďalej pokračuje a keď v jeho interných štúdiách momentálne používajú Unreal Engine 4, mnoho vecí im to môže zjednodušiť. Prispieť môže aj príchod nových konzol. V prípade novej hry od WB je momentálne istejší prírastok do Arkham série, aj keď s jeho oznámením vydavateľ stále otáľa. Hra už bola niekoľkokrát leaknutá, no zatiaľ bez oficiálneho stanoviska. 





Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: superman, warner, zrušená hra






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk