Stealth SP-C50 je šikovná nabíjačka pre DualShock 4

Nabíjacie stanice pre herné ovládače nie sú žiadnou novinkou, no so svojim vlastným modelom prišiel aj výrobca Stealth, ktorý sa nám dostal do rúk

pridal play3man 26.1.2020 o 11:55 pod hardware
Stealth SP-C50 je šikovná nabíjačka pre DualShock 4

HARDWARE > NOVINKY >

Pozná to každý konzolový hráč, dlhé hodiny za obľúbenou hrou nedávajú zabrať len nám, ale aj baterkám v ovládačoch. Na druhý deň sa k hre chcete vrátiť, no po spustení konzoly na vás začne blikať upozornenie o slabej batérii. Samozrejme, zvyčajne ho ignorujeme, veď ešte zopár hodín to predsa vydrží. Nenapraviteľný zlozvyk a lenivosť tak nakoniec skončí tým, že rýchlo siahame po prvom voľnom kábli a razom sa komfortný bezdrôtový ovládač stáva staromódnym hardvérom spred dvadsať rokov. Takýto prístup však nielenže znižuje komfort pri hraní, no taktiež môže škodiť baterkám. Na trhu je k dispozícii hneď niekoľko typov príslušenstva, s ktorým tento problém môžete vyriešiť, pričom s jedným takým prišla aj firma Stealth.

Samozrejme je tu reč o nabíjacej stanici. Tá od Stealth s označením SP-C50 dokáže obslúžiť len jeden DualShock 4, čo môže byť jej hlavná nevýhoda už na prvý pohľad. Ak máte doma hneď niekoľko ovládačov, určite je praktickejšie, ak ich môžete "upratať" do jednej stanice, a mať tak vždy dostatočne nabité aspoň dva DualShocky. Každopádne, práve preto existuje možnosť výberu, a tak ak už raz siahnete po SP-C50, asi vám táto konfigurácia vyhovuje. Následne je najdôležitejšia hlavne funkcionalita, ktorá sa už veľmi neodlišuje od iných nabíjacích staníc. V krabici nájdete okrem samotnej stanice aj napájací USB kábel o dĺžke dvoch metrov. Pôsobí kvalitne a bežné zaobchádzanie by mal bez problémov zvládnuť. Ak teda náhodou nebudete chcieť nabíjať cez stanicu, ovládač s ním môžete nabíjať aj priamo.

Stealth SP-C50 je šikovná nabíjačka pre DualShock 4

Stanica je vyrobená z plastu, pričom na prednej strane sa nachádza podsvietené logo nabíjania spolu s ovládačom. Farba svetla sa tu mení a tým vás upozorňuje na aktuálnu činnosť. Ak vidíte stabilnú modrú farbu, ovládač je plne nabitý a môžete ho z nabíjačky odpojiť. Toto odporúčanie nájdete aj priamo v manuáli, nakoľko ani nabíjanie úplne doplna baterke veľmi neprospieva. Stabilné červené svetlo zase, bez prekvapenia, indikuje nabíjanie. Nabíjanie je zabezpečené cez EXT vstup na prednej strane ovládača, pričom by malo byť o niečo rýchlejšie ako cez štandardné Micro USB. Dizajnovo ide o lepší kúsok, a tak na poličke pod televízorom nebude vôbec prekážať. Čo ma osobne pri testovaní najviac sklamalo je pomerne nešťastne spravený konektor nabíjania, ktorý sám o sebe nie je zlý, no popri ňom je na nabíjačke tiež akýsi výstupok, ktorý zapadá do slúchadlového výstupu na ovládači.

Nakoľko je ale pomerne hrubý, a teda má očividne slúžiť pre stabilizáciu DualShocku na nabíjačke, ovládač musíte pre nabíjanie do stanice zatlačiť. Ak si ho teda už chcete zobrať po nabíjaní, zoberiete spolu s ním aj celú stanicu. Zakaždým teda jednou rukou musíte držať nabíjačku a druhou vyťahovať ovládač, čo je dosť nepraktické. Cena nabíjačky vychádza po prepočte z libier na necelých 10€, čo nie je zlá cena. Na trhu však nájdete za podobnú, prípadne mierne vyššiu cenu stanice už aj pre dva DualShock 4 ovládače.





Stealth SP-C50 je šikovná nabíjačka pre DualShock 4  Stealth SP-C50 je šikovná nabíjačka pre DualShock 4
Páči sa mi! (+3)

Zaradené pod: nabíjačka, dualshock, Stealth






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk