Týždenník - Valhalla The Gameplay edition

Tento týždeň všetci čakali na gameplay z Assassin's Creed Valhalla.

pridal saver 10.5.2020 o 22:00 pod hry
Týždenník - Valhalla The Gameplay edition

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň všetci čakali na gameplay z Assassin's Creed Valhalla. Čakali však márne, keďže Ubisoft dodal svoj štýl gameplay traileru, zostrihaný z in-game záberov. Nebol to čistý gameplay. Ubisoft si chybu priznal, ale potvrdil, že ďalšie ukážky budú nasledovať a príde aj plný gameplay. Zrejme plné predstavenie môžeme čakať okolo E3, kedy štandardne mávali svoju press konferenciu aj s rozsiahlou gameplay ukážkou.

 

 

Zatiaľ úvodnú next-gen prezentáciu spravil Microsoft, v ktorej ukázal a ohlásil 13 titulov, ktoré prídu na Xbox Series X, či už ako konzolové exkluzivity, alebo multiplatformy. Boli tam aj čisto Xbox Series X tituly, ktoré už neprídu na Xbox One. Konkrétne zaujímavý Scorn, ktorý bol ohlásený už dávnejšie, ale art štýl má parádny.

 

 

A rovnako na Xbox One nepríde The Medium, nová hororová adventúra od Bloober tímu, ktorý sa každým ďalším titulom posúva vpred. Tentoraz pripravia prelínanie dvoch svetov. To by vraj už pôvodný Xbox nezvládol. Aspoň to tvrdia autori.

 

Predstavil sa aj  Dirt 5, ktorý vyjde na všetky platformy, ale je prvou hrou, ktorá na Xbox Series X potvrdila podporu 120 fps, teda hráči si budú môcť vybrať buď 4K 60fps, alebo 120 fps zrejme s nižším rozlíšením. Zároveň sa Dirt 5 zmení a bude vizuálne viac uvoľnenejší, prakticky presne v štýle Forzy Horizon. Mimochodom Microsoft tieto 120fps tituly začal rovno označovať na oficiálnej stránke. Označuje 60 fps, 120 fps, HDR, raytracing, Smart delivery a ďalšie funkcie. Hráči tak lepšie vidia, čo môžu od hry čakať.

 

 

Ukázala sa aj vesmírna akcia Chorus, nová Yakuza: Like a Dragon, ktorá príde aj na Xbox a PC. Doplnil to kyberpunkový The Ascent, puzzle titul Call of the Sea a aj kooperačná akcia Second Extinction a pekný raytracing predviedol Bright Memory a svoj nový trailer ponúkol aj Bloodlines 2. K tomu sme si zhrnuli aj všetky tituly, ktoré sú zatiaľ ohlásené pre Xbox Series X.  

 

 

Sony zatiaľ svoju konzolu a ani hry neukazuje, ale zato tento týždeň prinieslo nový trailer na The Last of Us Part 2, ktorý teraz ukázal viac z príbehu. Kontroverzia ani tu nechýbala, hlavne pre leaknutý príbeh, kde sa hráčom isté prvky nepáčia. Titul vychádza budúci mesiac.

 

 

 

Z iných vecí boli ukázané prvé zábery z The Lord of the Rings: Gollum hry, ktorá ukáže príbeh Gluma a jeho vývoj. Cyberpunk 2077 dostal ďalší rating, ktorý nám prezradil, že si budeme môcť upravovať aj genitálie. PewDiePie sa exkluzívne upísal YouTube, aj keď mal v minulosti na platforme problémy. Mortal Kombat 11 dostane príbehovú expanziu Aftermath, do hry pribudne aj RoboCop a to celé bude nakoniec zabalené v kompletnej edícii. Navyše boli počas týždňa zrušené ďalšie tri herné výstavy: EGX Rezzed, Paris Games Week a Tokyo Game Show. Objavil sa však aj zaujímavý doteraz neukázaný gameplay zo zrušenej Prince of Persia hry, ktorá by priniesla do série novú mechaniku pohybu po smrti.

 

 

Z hardvéru sme tu mali prvú informáciu o rýchlosti Intel Xe DG1 grafiky, čo je demo grafika na testovanie a má 2.4Tflops. K tomu sa nám ukázali prvé testy i5 10400 procesora, ktorý výkonom v hrách prekonáva i7 9700f. AMD predstavilo nové low-end procesory Ryzen 3, ktoré sa výkonom doťahujú na minuloročné i5 9400.  

K tomu HP predstavilo peknú ponuku Omen deskotopov a pridalo aj nový monitor. Desktopy dostanú nové Intel procesory, ale vybrať si môžete aj AMD.

 

 

 

Keď spomíname HP, práve sme otestovali ich HP Citadel, kvalitné herné kreslo. Doplnili sme to pixelovanou beat em up Streets of Rage 4. Pridali sme aj recenziu na Iratus a preview na Killsquad. Zo seriálov sme sa bližšie pozreli na novinku od Amazonu Upload, ktorá ukazuje MMO svety s mŕtvymi ľuďmi. Nakoniec sme zhrnuli minulý mesiac v magazíne. Okrem toho sme priniesli aj súťaž o retro akciu Ion Fury pre konzoly, ktorú môžete dostať rovno v deň vydania.

 





Páči sa mi!

Zaradené pod: týždenník






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk