Mafia ukázala svoj nový art, prezradila hercov vo vedľajších úlohách

Už vieme, kto bude dabovať vedľajšie postavy.

pridal saver 20.7.2020 o 19:55 pod hry
Mafia ukázala svoj nový art, prezradila hercov vo vedľajších úlohách

HRY > NOVINKY >

2K games ešte pred ukážkou gameplay traileru ponúka ukážku hlavného artu hry spracovaného podľa štýlu pôvodného titulu a môžeme si to rovno porovnať a pozrieť ako sa hlavné postavy zmenili.

 

 

Vieme už že hlavnú postavu preberie Marek Vašut a teraz autori pridali aj mená dabingových hercov pre vedľajšie postavy. Tie prebrali: 

Sam: Luděk Čtvrtlík
Paulie: Petr Rychlý
Don Salieri: Marcel Vašinka
Sarah: Lucie Pernetová
Frank: Dalimil Klapka
Don Morello: Ludvík Král
Detective Norman: Alexej Pyško

 

K tomu pridali aj detaily k samotnému príbehu, ktorý nebude priamym prerozprávaním príbehu z originálu, ale ponúka aj viac z príbehov vedľajších postáv:

"Celkovo sme chceli zachovať ducha príbehu a postáv, ale zároveň ich viac rozvinúť, kde to bolo možné," hovorí  Haden Blackman. "Dobrým príkladom je Paulie: v originále je to taká neriadená strela. Je zábavný, ale trochu horkokrvný. To všetko sme zachovali, ale zároveň sme mu dodali hĺbku a načrtli zopár udalostí, ktoré prídu v neskoršej fáze hry. Má plány, chce byť mozgom úspešné operácie. "

Sarah, ktorá je zrejme tou najdôležitejšou a najvplyvnejšou osobou v Tommyho živote, má tiež rozšírený príbeh: 

"V originále je Sarah predmetom Tommyho milostného záujmu, ale veľa času na obrazovke nestrávi," podotýka Blackman. "Chceli sme, aby sa objavila častejšie, aby ste lepšie chápali, koho sa Tommy snaží od začiatku chrániť. Z originálu sme vedeli, že Sarah je dcéra Salieriho barmana Luigiho, takže nám dávalo zmysel, aby pomáhala okolo baru. Vďaka tomu ju môžeme predstaviť už skôr a ukázať, že do určitej miery chápe, čo Tommy robí. "

Zároveň aktualizované prvky dodávajú na váhe bossom podsvetia: 

"Pripomíname hráčom, že sa schyľuje k vojne a že sa pridávajú k mafii - ktorá má svoju vlastnú históriu a tradície," hovorí Blackman. "Existuje len veľmi málo scén, kde sa mafiánsky boss Salieri neodkazuje na vojnu s Morellom, a čo je možno dôležitejšie, naznačuje ich bývalé priateľstva a dlhodobú rivalitu. Chceli sme ukázať, že Salieriho zločinecká rodina je vo vojne proti Morellovej rodine čiernym koňom; toto teraz zdôrazňujeme niekoľkokrát, pretože nám to pomáha motivovať niektoré Salieriho rozhodnutia. "

"Usilovne sme pracovali na tom, aby sme počas hry vybudovali celý rad, skrytých príbehov '- odkazy na postavy, udalosti a miesta, ktoré v tomto príbehu nie sú úplne vykreslené, ale vďaka nim lepšie pochopíte, že svet existoval ešte pred Tommym a bude existovať aj po ňom."

Nadabovali aj ľudí z mesta, ktorí budú dopĺňať prostredie a robiť ho živým a zozbierali aktuálne témy danej doby, ako aj prízvuky a slang. To hlavne pre anglickú verziu.  Bude sa napríklad rozprávať o prohibícii, cez prezidentov Hoover a Roosevelta až po hospodársku krízu.

Gameplay trailer na hru uvidíme v stredu. 





Mafia ukázala svoj nový art, prezradila hercov vo vedľajších úlohách  Mafia ukázala svoj nový art, prezradila hercov vo vedľajších úlohách
Páči sa mi! (+12)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk