Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG?

pridal spacejunker 30.5.2005 o 20:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Chytá N-Gage druhý dych? Podľa pripravovaných a už vydaných „poriadnych“ titulov, to tak vyzerá a s RPG Rifts: Promise of Power to bude poriadny nádych. Tento titul splní do bodky všetky marketingové sľuby a podľa všetkého sa stane najrozsiahlejšou hrou pre túto platformu. Hra je postavená na licencii populárnej pen&paper hry Rifts od Palladium Books. Rifts: Promise of Power je prvou interaktívnou podobou, na ktorej pracujú zapálení fanúšikovia z Nokie a tímu Backbone. Nad vývojom hry dozerá samotný tvorca pôvodnej stolovej hry Kevin Siembieda. Kevin je nadšený prevodom jeho dietka práve na N-Gage a je presvedčený, že práve tento hybrid telefónu a handheldu dokáže vystihnúť pravú podstatu Rifts.

Rifts sú trhliny, cez ktoré do postapokalyptického sveta naskákali všetky pekelné kreatúry a svet sa nimi rýchlo presýtil. Ako rástla populácia monštier, tak narastal aj počet dobrodruhov, robotov a kúzelníkov, ktorí s nimi zvádzajú večný boj. Takýmto dobrodruhom je aj hlavná postava – odsúdenec unikajúci pred žoldniermi koalície. Vstupu do samotného herného sveta, ako to už v každom inom RPG býva, predchádza vytváranie postavy. Rifts ponúka akési tri koreňové povolania: žoldnier, mág a psychik. Každé sa distribúciou skúsenostných bodov vyvíja iným smerom, k inej špecializácii. V originálnych knihách narazíte na 500 takýchto špecializácií, herná podoba ich ponúkne iba 11: Glitterboy, Juicer, Headhunter, Mind Melter, Ley Line Walker, Burster, Cyborg, Cyber Knight, Battle Magus, Crazy a Mystic.

Rozvoj povolaní má pod palcom hráč, rovnako ako manažment partie, ktorá je obmedzená na troch hrdinov. O ďalšie jedinečné postavy neprídete, partiu je možné modifikovať v základniach. Svet Rifts je obrovský a svoje úlohy budete plniť na územiach: Nového Nemecka, Koaličných Štátov, Škótska, Old Bone, Lazlo, Číny a mnohých ďalších. Narazíte na viac, ako 50 nepriateľov a NPC postáv, s ktorými budete viesť hojne vetvené dialógy troma smermi: priateľsky, agresívny alebo neutrálny.

Pre potreby hry boli samozrejme upravené aj pravidlá. Boje prebiehajú na ťahy. Taktickú flexibilitu prináša rozdelenie akčných a pohybových bojov. Týmto separovaním budete môcť robiť rýchle výpady zakončené útokom a rýchlym stiahnutím sa. Mapou bude možné pre lepšiu orientáciu otáčať, alebo približovať. Autori odhadujú hrateľnú dobu na viac, ako 80 hodín!

Rifts bude samozrejme podporovať online multiplayer a hranie cez Bluetooth. Novinkou je hranie systémom Play by Message, ktorý funguje podobne ako pri hraní cez email. K dispozícii budú aj módy: King of the Hill, CTF a Assault.





Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG? Rifts: Promise of Power najrozsiahlejšie RPG?
Páči sa mi!






na
Mobil

Vývoj: Nokia / Backbone Entertainment
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18378)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk