Killer 7 vydestilovaná šialenosť

pridal spacejunker 4.7.2005 o 23:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Najšialenejšia, najhanebnejšia, najbizarnejšia a najbrutálnejšia hra sa už o pár dní začne predávať pre konzoly GameCube a PS2. Je o explodujúcich telách, gejzíroch krvi, otvorenom morbídnom násilí, sexe, kšeftovaní s deťmi, násilne odobranými orgánmi, víruse a jednom poriadne pošahanom starcovi, ktorý je pripútaný na invalidný vozík. Killer 7 nie je rozhodne pre slabé žalúdky a mladšie ročníky. Na tejto hre nepracovali normálny ľudia, ale psychopati pod vedením režiséra SUDA 51, instantne navlečeného do koženej masky.

Killer 7 je ťažko popísateľná hra a práve pre svoju bizarnú náturu vzbudzovala zvedavosť. Ako takéto niečo môže uspieť? Prvé recenzie na serveri IGN 7,9/10 a v OPS2 8/10 dokazujú, že aj keď sa nejedná o dokonalosť (príliš dlhé loadingy), Killer 7 sa zaručene stane kultom. Capcom vsadili všetko na bezkonkurenčné sparťanské vizuálne spracovanie líznuté štýlmi anime a ťažký príbeh. Na ovládanie, ktoré vo finále pôsobí až príliš archaicky a ohraničene, sa myslelo ako na poslednú vec.

V alternatívnej budúcnosti je terorizmus úplne potlačený a prakticky neexistuje. Z tohto dôvodu boli zrušené všetky vzdušné cesty a neexistuje niečo také ako internet. Kontinenty spájajú obrovské a extra rýchle zaoceánske diaľnice. Zaslepené mierom a prosperitou si národy nevšimli aktivity organizácie Nebeský Úsmev (Heaven Smile), ktorá útočí so svojimi rehotajúcimi sa a explodujúcimi zombie. Z obáv o destabilizáciu sa národy obrátia na ochabnutého starca Harmana Smitha, známeho skôr ako jediný člen a šéf skupiny zabijakov Killer 7. Jediný člen a skupina? Harman je nevyliečiteľne chorý a trpí mnohonásobnou schizofréniou (ak také niečo existuje).

On nie je jeden, on je sedem. Sedem osobností, ktoré dokáže zhmotňovať a využívať schopnosti každej. O tom, že sú rovnako šialené, netreba snáď pripomínať. Jeden príklad za všetky: jediná ženská postava (Kaede Smithová) si prereže zápästia, aby krvou odhalila skryté vchody! Killer 7 sa hrá podobne ako staručké adventúry s preddefinovanými cestami, čo je pri 3rd person akcii netradičné. Jedným tlačítkom ovládate postavu, prikážete jej, aby sa rozbehla a na najbližšej križovatke si vyberiete, ktorým smerom sa vydá ďalej. Vďaka nezvykle zvoleným uhlom uzamknutej kamery je orientácia v priestore niekedy veľmi frustrujúca. Hra okrem akcie obsahuje aj primitívne (šialené) logické hadánky, ako hľadanie hesla, kľúča... a s nimi spojené aj prekonávanie rôznych prekážok (lasery, vypáčiteľné dvere), o ktoré sa postará vždy iná postava.

Tou najdôležitejšou činnosťou je však samotná streľba z first-person pohľadu, kedy sa nemožno hýbať. Zapnete skener, zistíte prítomnosť nepriateľov a začnete páliť do ich slabých miest. Ak sa vám ich podarí zasiahnuť okamžite, protivník exploduje vo vlastnom gejzíre krvi. A krv je hybnou jednotkou pre vylepšovanie schopností postáv (pohyb, nabíjanie, mierenie, critical hit) a dopĺňanie života. Prepínanie sa medzi postavami bude kľúčové a to nielen pre schopnosti každej, ale aj pre iné zbrane. Killer 7 nie je pre každého. Táto bizarnosť sa dostane na trh 15.júla a pozor na rodinu Smithových!





Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť Killer 7 vydestilovaná šialenosť
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2
PC

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. júl 2005
 15.11. 2018 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19605)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk