Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia

Po výborných predajoch v prvom týždni po vydaní, Youthcat Studio postupne zlepšuje hrateľnosť svojej futuristickej hry.

pridal Jinxed 2.2.2021 o 12:16 pod hry
Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia

HRY > NOVINKY >

Vesmírny sci-fi simulátor ťažby surovín na planétach Dyson Sphere Program si mohli hráči vyskúšať už 21.januára v Early Access. Po pozitívnych ohlasoch a dobrých predajoch, až 350 000 stiahnutí len za jeden týždeň, Youthcat studio ohlásilo dodatky, ktoré by mali zlepšiť hrateľnosť a zábavu.

V hre sa vžijete do úlohy vesmírneho inžiniera a prieskumníka v jednom, ktorý má za úlohu prejsť postupne planéty danej sústavy a postaviť na nich továrne pre ťažbu surovín. Následne s prístupnými zdrojmi a energiami skúmať vesmír ďalej a prepojiť industriálnu infraštruktúru planét natoľko, aby sa mohla vytvoriť galaktická superveľmoc.



Začínate síce od nuly, ale s prístupnými technickými vymoženosťami budúcnosti sa ľahko adaptujete na potrebný výskum a stavbu zariadení na ťažbu a prieskum. K tomu vám dopomôže vysoko vyspelý mecha-robot Icarus, ktorý bude nielen vaším technickým pomocníkom ,ale aj ,„telom" na tvorbu medziplanetárnych staníc a spojení medzi nimi. Vrcholom vášho ťaženia bude výstavba obrovskej stanice krúžiacej okolo hviezdy planetárnej sústavy s plným využitím jej sily a energie.

Prvé vylepšenie by malo prísť pred 11.februárom a pôjde o základnú štruktúru manažmentu logistiky. Síce sa bude vyvíjať postupne, ale zväčší vzdialenosti prepravy a kvantitatívne požiadavky na dodanie tovaru. Nové konštrukčné možnosti urýchlia stavanie a hlavne prestavbu nových budov a fabrík. Nakoniec s efektívnejšími nastaveniami klávesnice si ľahko prestavíte ovládanie tak, ako vám bude vyhovovať.

Dyson Sphere Program už od začiatku dostal patche ,ale onedlho sa fanúšikovia môžu tešiť na detailnejšiu mapu vylepšení a prídavkov. Hru kúpite na Steame  vo verzii s predbežným prístupom za 16,79 eur.





Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia  Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia  Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia
Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia  Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia  Tvorcovia úspešnej stratégie Dyson Sphere Program približujú nové vylepšenia
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20334)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk