Čo všetko predviedlo Nintendo v Indie World Showcase prezentácii?

Nintendo dnes bude zase prezentovať ponuku indie hier pre Switch

pridal matus_ace 14.4.2021 o 17:53 pod hry
Čo všetko predviedlo Nintendo v Indie World Showcase prezentácii?

HRY > NOVINKY >

Nintendo pokračuje vo svojich prezentáciách, ktoré oznamuje len tesne pred odvysielaním. Dnes o 18:00 nás čaká ďalší stream Indie World Showcase, ktorý bude trvať približne 20 minút a predstaví nám novú ponuku indie hier pre Nintendo Switch. Očakávame hlavne dátumy pre už známe hry, taktiež určite nebude chýbať predstavenie nových titulov. Možno aj niečo rovno vyjde.

 

Route 96 je prvým prezentovaným titulom, ktorý ponúkne procedurálne generovaný zážitok, aby hra pred vás dávala stále niečo nové. Bude to ale príbehová hra, v ktorej sa dostanete na rôzne miesta a stretnete pestrú paletu postáv. Hra bude mať tisícky možných ciest a je len na vás, ako sa rozhodnete. Hra vyjde na Switch niekedy neskôr v tomto roku.

Aerial_Knight's Never Yield potvrdzuje príchod na Switch a ukazuje nový trailer plný parkouru a prekonávania rôznych prekážok. Hra sa odohráva vo futuristickom Detroite inšpirovanom Japonskom. Hra vyjde už 19. mája a po tejto prezentácii dostane na eShope demo.

Annapurna ukazuje niekoľko ďalších umeleckých titulov. Ukážku otvára dráma Last Stand. Nasleduje netradičný titul Hindsight. Prvá z hier príde v júli, Hindsight niekedy neskôr, ale zatiaľ nemá dátum vydania,

Autori OlliOlli ukazujú svoju novú hru, ktorá nebude len o skateboardingu, ale aj o dobrodružstve a akcii. Volá sa OlliOlli World a výrazne mení vizuálny štýl, no tiež hrateľnosť. Už nie je tak o presnosti, ale viac o postavách, rôznych cestách, sidequestoch a hromade skrytých možností. Hra vyjde v zime.

Je pred vami úloha dlhá 400 dní (v reálnom čase) - čo budete robiť celý ten čas? To je základná premisa ručne kreslenej a trochu temnej adventúry o poslednom služobníkovi kráľa, ktorý kedysi vládol kráľovstvu pod zemou. O tom je The Longing a vychádza na Switch už dnes po prezentácii.

There's no game: wrong dimension vychádza na eShope tiež po prezentácii.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge sa ukazuje a o hre hovoria samotní autori, ktorí sa inšpirovali v klasických 8 a 16 bitových TMNT hrách. Hra sa ukazuje novým videom s bojmi a aj peknou ukážkou audiovizuálneho spracovania.

Pripomína sa aj Cris Tales, ľúbostný list klasickým JRPG hrám s mechanikou zameranou na cestovanie časom. Hra vychádza 20. júla.

Ak máte radi japonskú kultúru a mytológiu, Getsu Fumaden môže byť pre vás. Hra vyjde budúci rok a bude to 2D akcia s výrazným vizuálnym spracovaním.

Aztecha: Forgotten Gods je netradičným spracovaním mytológie Aztékov, ktoré je plné epických súbojov, starobylých tajomstiev a aj hromady upgradov. Hra vyjde niekedy na jeseň.

Skul už hráči poznajú z iných platforiem a teraz sa tento netradičný hrdina so svojou štýlovou 2D roguelike akciou dostane aj na Nintendo Switch niekedy v lete.

Pred koncom tu máme ešte rýchly zostrih indie hier ako Art of Rally, Fez, KeyWe, Weaving Tides a ďalších, ktoré prichádzajú na Switch.

Rovno po prezentácii Nintendo spúšťa aj svoj nový indie výpredaj, takže ak máte radi nezávislé hry, teraz ich nájdete so zľavou.

Dnešným prekvapením na záver je Oxenfree II: Lost Signals. Detaily sme nedostali, ale hra sa nám aspoň ukázala.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk