Burnout: Revenge prvé recenzie

pridal spacejunker 11.9.2005 o 15:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Criterion, autori kritikou ocenenej racing série Burnout, vyzvali sami seba na pretek smrti. Rýchlosť Burnout 3: Takedown alebo agresia najnovšieho pokračovania Burnout: Revenge? Prvé recenzie hovoria jasnou rečou, najlepšie oba tituly! Server IGN udelil známku 8,9/10, GameSpot bol tentokrát štedrejší s hodnotením 9,1/10. Z oboch recenzií je cítiť veľké nadšenie a radosť z nových prvkov. Za nedostatky bola označená novinka – bodíčkovanie dopravy, na ktorej Revenge postavil koncepciou vraj najslabšieho herného módu Traffic Attack. Problémom je, že protivníci nedokážu využiť hádzanie áut pod kolesá iných. Rovnako aj používanie Crashbreakeru (kamikadze výbuch) je im cudzie. Takto sa hráčovi dostáva do rúk dvojsečný meč, ktorým si naženie body bez nejakej skutočnej hrozby a strachu z havárie. Revenge sa bude zdať zapáleným fanúšikom Burnout série jednoduchší ako Takedown.

Recenzenti sa rozplývali nad skvelým dizajnom tratí, ktorý môžem len potvrdiť. Nielen vysoká členitosť, ale aj výškové rozdiely a množstvo skratiek robia z každého preteku novú skúsenosť. Ak si k tomu pripočítate, že takedowny môžete rozdávať prakticky po celej dĺžke trati, agresia dostáva nový rozmer. Veľmi pozitívne bol hodnotený mód Crash, o ktorom sme si niečo povedali v dojmoch z Game Convention. Križovatky sú tentoraz členitejšie a tie obrovské sa schovávajú za viacero menších. Takže, ak chcete nahrabať ukrutne veľa bodov, musíte prekľučkovať medzi menšími, spôsobiť haváriu a stihnúť doletieť na veľkú.

Po stránke multiplayeru sa vylepšení dočkala hlavne online podpora, nový rating systém, podľa ktorého sa pripájate aj k už vytvoreným hrám. Je veľkou škodou, že aj v multiplayeri si prakticky autá a trate musíte odomykať. Burnout: Revenge síce nespraví taký víchor ako Takedown, ale pre fanúšikov tejto série je to povinnosť!





Burnout: Revenge prvé recenzie Burnout: Revenge prvé recenzie Burnout: Revenge prvé recenzie Burnout: Revenge prvé recenzie Burnout: Revenge prvé recenzie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: EA / Criterion Games
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 7. marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20035)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk