Týždenník - Witcher a Halo

Tento týždeň nám zavŕšil Netflix svojou predstavovačkou seriálov a filmov a aj Halo Infinite svojim tech preview testom

pridal saver 26.9.2021 o 22:02 pod hry
Týždenník - Witcher a Halo

HRY > NOVINKY >

Netflix mal teraz cez víkend veľký event, kde predviedol svoje prichádzajúce veci a nechýbal ani Zaklínač, kde ukázali nové ukážky z druhej série a aj niekoľko pohľadov na prequel sériu. K tomu ukázal trailer na kreslenú sériu Arcane podľa League of Legends sveta, ukázal Army of Thieves, teaser na Extraction 2, pridal Stranger Things 4 a aj Cobra Kai 4. Ukázali aj intro z Cowboy Bebop.

Keď sme pri filmoch, filmovým biznisom sa preháňa vlna súdov, keďže autori komiksových postavičiek si nárokujú práva. Disney tak môže prísť o množstvo hrdinov a ak bude chcieť ďalej natáčať filmy, bude si musieť postavy licencovať.

Halo malo tento víkend nový multiplayerový test a ukázalo sa veľmi dobre, ponúka totiž ako kvalitný vizuál, tak aj dobrú Halo hrateľnosť vylepšenú o novinky ako hák alebo nové zbrane. Hlavne optimalizácie na PC ešte potrebujú dotiahnuť, ale inak je to v dobrom stave. Budúci týždeň príde na rad test otvorených máp.

Pozreli sme sa na testy pomalého disku vloženého do PS5 a to, ako sa tam budú chovať hry, kde vyzerá, že načítavania to badateľne nespomalí. Zatiaľ čo v konzolách sú PCIe 4 disky, na PC už prichádzajú PCIe 5.0 a budú znovu dvakrát rýchlejšie. Ako už však vieme, tieto rýchlosti už výrazne rýchlosť načítavania hier nemenia.

K tomu sme videli mobilný Battlefield, ktorý práve začína s testovaním a Ubisoft potvrdil, že Far Cry 6 bude mať raytracing a FSR len na PC.  A bližšie bol predstavený a porovnaný aj Alan Wake Remastered, kde autori opísali, že remaster nie je taká jednoduchá vec.

Nintendo malo tiež svoj Direct, ktorý mal byť zameraný na tohtoročné hry, ale priniesol aj iné novinky. Bayonetta 3 nám 4 roky po predstavení predviedla hrateľnosť, klasika Star Wars: Knights of the Old Republic vyjde na Switch, Kirby dostane novú open world hru a Nintendo Switch Online knižnica dostane hry z Nintendo 64 a Sega Mega Drive, aj keď len za príplatok. Taktiež sme sa dozvedeli casting animovaného Mario filmu, ktorý je prepchatý hviezdami.

EU komisia cez týždeň predstavila nový návrh na zavedenie jednotných USB-C portov na nabíjanie prenosných zariadení aj s jednotným rýchlonabíjaním. Ak to celé prejde, platiť by to malo začať o dva roky a hlavne Apple bude musieť niečo spraviť s portom v iPhone. Keď sme pri iPhone, začalo sa hovoriť, že by sa iPhone 14 mohlo zbaviť výrezu.

Microsoft mal tento týždeň Surface event, na ktorom predstavil nové Surface Pro 8, Ocean mouse, Surface Go 3, Laptop Studio, ale aj nový mobil Surface Duo 2, ktorému zaistil aj sériu hier využívajúcich obe obrazovky.

Z recenzií sme otestovali PS VR titul Fracked a aj stealth sekačku Aragami 2 a doplnili sme to aj testom kosenia trávy Lawn Mowing Simulator, pridali sme Swords and Souls: Neverseen, NEO: The World Ends With You.  Pridali sme aj interview s autormi VR titulu Ionia a pozreli sme sa na tri menšie tituly Scarf, De-Exit a zaujímavý Perish. Z hardvéru sme otestovali slúchadlá Galaxy Buds 2.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk