Blizzcon bol odložený na neurčito

Krok sa zo strany Blizzardu dal vďaka škandálom a žalobám očakávať

pridal taiven 27.10.2021 o 12:10 pod hry
Blizzcon bol odložený na neurčito

HRY > NOVINKY >

Blizzard, ktorý sa kvôli žalobe posledné mesiace zúfalo snaží zbaviť nielen kľúčových zamestnancov, ale aj akejkoľvek zmienky o nich, viď premenovanie McCreeho z Overwatchu, rozhodol aj o odložení online BlizzConu 2022. V oficiálnom vyhlásení Blizzard uvádza, že všetku ich energiu je momentálne vhodnejšie vložiť do podpory vývojárskym tímov, aby sa mohli posunúť vo vývoji hier aj zážitkov. Okrem toho sme sa taktiež dozvedeli, že keď sa Blizzard opäť s BlizzConom vráti, bude veľmi odlišný a inkuzívnejší

Konkrétne hovoria:

"Radi by sme si vyhradili čas na to, aby sme si znovu premysleli, ako by mohol vyzerať BlizzCon event v budúcnosti. Prvý BlizzCon sa konal pred 16 rokmi a odvtedy sa toho veľa zmenilo – najmä viaceré spôsoby, ako sa hráči a komunity môžu spojiť a cítiť sa, že sú súčasťou niečoho väčšieho. Bez ohľadu na to, ako bude podujatie v budúcnosti vyzerať, musíme tiež zabezpečiť, aby bolo čo najbezpečnejšie, najprívetivejšie a najinkluzívnejšie. Zaviazali sme sa k neustálej komunikácií s našimi hráčmi a vidíme, že BlizzCon v tom bude hrať veľkú úlohu. Sme nadšení z toho, čo s udalosťou urobíme, keď ju v budúcnosti znova navštívime.

Ešte jednu vec sme chceli objasniť: aj keď vo februári neorganizujeme BlizzConline, stále budeme oznamovať a aktualizovať naše hry. Sme hrdí na naše tímy a pokrok, ktorý dosiahli v našich hrách. Máme veľa zaujímavých noviniek a noviniek, o ktoré sa s vami môžeme podeliť. Naďalej o nich budete počuť prostredníctvom našich kanálov, pričom talentovaní ľudia z tímu BlizzCon zohrávajú úlohu pri podpore tohto úsilia."

Blizzard ďalej komentoval, že prvý Blizzcon sa odohral pred 16 rokmi a hráči aj komunity sa odvtedy zmenili a spojili sa do niečoho väčšieho. Nová tvár, do budúcna ešte dôležitejšieho Blizzconu, by mala poskytnúť bezpečnú aj otvorenú náruč a Blizzard je naďalej odhodlaný otvorene komunikovať s hráčmi. Oznámení aj updatov nadchádzajúcich projektov by sme sa mali aj napriek absencii akcie dočkať.

Práve dnes sa taktiež v Overwatchi oficiálne predstaví premenovaný Cole Cassidy, čo v spojení s oznámením o odložení BlizzConline 2022 aj momentálne bezplatnou zmenou Overwatch battletagu, znie ako učebnicová stratégia Blizzardu o znovuzískanie dôvery hráčov.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19962)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk