WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu

pridal spacejunker 16.11.2005 o 14:05 pod hry
HRY > NOVINKY >

Maďarský tím Digital Reality (autori D-Day, Desert Rats vs. Afrika Korps), inšpirovaný aktuálnou hrozbou terorizmu, pracuje na nádejnej real-time stratégii World Forces: War on Terror. V blízkej budúcnosti je svet otrasený ohromnou silou teroristickej organizácie The Order, ktorá operuje po celom svete. Útoky sú rovnako presné ako zdrvujúce. Krv tečie ulicami svetových metropol. V rýchlom čase je sformovaná protiteroristická jednotka The World Forces, ktorá už počas prvej operácie Kimberly zlyhá. Čína sa už nemôže pozerať na prehry a rozhodne sa bojovať proti terorizmu po svojom.

O tom, kto bude nakoniec víťazom, rozhodne hráč v troch kampaniach za World Forces, The Order a Čínu. Singleplayer ponúkne 26 misií s rozličnými úlohami, umiestnenými po celom svete. Zabojujete si na púštiach, džungliach, ale aj v mestách. O úspechoch misií budú neraz rozhodovať aj včas privolané posily, počasie a priama viditeľnosť jednotiek, ktoré postupne získavajú skúsenosti. Každá jednotka bude mať 3 pasívne skilly (obrana, stealth, opravy) a tri aktívne (zvýšený útok) z celkového počtu 70.

Kampaniam sekunduje multiplayer pre osem hráčov s 20timi mapami, šiestimi módmi (Conquer, CTF, Steal the Flag, Convoy, King of the Hill, Survive) a režimom skirmish (Conquer, DM). Všetky mapy (MP aj SP) bude možné upravovať v priloženom editore máp  alebo si multiplayer mapy necháte bez námahy vygenerovať.

Digital Reality mysleli aj na technické spracovanie a War on Terror patrične vyzbrojili podporou grafických efektov, ako normal mapping, dynamické svetlá/tiene, glow, nechýba deštrukčný model a stále populárnejší výrez obrazovky Picture in Picture. World Forces: War on Terror vychádza v marci 2006.





WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu
WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu  WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu  WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu
WOFOR: War on Terror zažeňte hrozbu terorizmu
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Monte Christo / Digital Reality
Štýl: stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19626)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk