Nové TV seriály v roku 2022

Po hrách a filmoch sa pozrime aj na to, aké nové seriály nás čakajú tento rok. 

pridal saver 3.1.2022 o 10:44 pod filmy
Nové TV seriály v roku 2022

FILMY > NOVINKY >

Po hrách a filmoch sa pozrime aj na to, aké nové seriály nás čakajú tento rok. Respektíve pozrime sa aspoň na výber zaujímavejších, keďže seriálov teraz prichádzajú tony.

 

Halo 

Halo seriál konečne príde a ukáže nám príbeh Master Chiefa, respektíve začiatok jeho príbehu postavený do prvých rokov stretu s Covenantmi. Seriál bude mať mierne upravený príbeh oproti hrám.

 

How I met your Father

Z komediálnych seriálov príde How I met your Father, teda pokračovanie How I met your Mother, ktorého príprava trvala dlhšie ako sa čakalo, ale už 18. príde a ukáže nám, či bude tento štýl seriálu ešte fungovať.

 

Reacher

4. februára uvidíme, či bude fungovať Jack Reacher v seriálovom prevedení. Tom Cruise ho veľmi dobre stvárnil vo filmoch, ale ako to sadne Alanovi Ritchsonov je otázne. V seriálovej podobe sa z Reachera stane hora svalov.

 

Archive 81

Už 14. januára sa na Netflixe rozbehne nadprirodzená séria, ktorá bude sledovať archivára, ktorý obnovuje zbierku poškodených videokaziet. Cez ne spoznáva dokumentaristku skúmajúcu nebezpečný kult.

 

Afterparty

Koncom januára príde murder mystery seriál mixnutý so školskou stretávkou, kde sa každá epizóda bude zameriavať na inú postavu. Pričom epizódy budú spracované v rôznych filmových žánroch s rôznym vizuálom. 

 

House of the Dragon

HBO tento rok rozbalí nový príbeh z Game of Thrones univerza, len teraz sa dostaneme 300 rokov do minulosti s bližším pohľadom na rod Targaryenov. 

 

Ms Marvel

MCU seriály nebudú chýbať, ak chcete teenagersky superhrdinský seriál, tak Ms Marvel bude pre vás. Bude sledovať Kamalu Khan, 16 ročnú pakistanskú američanku posadnutú Avengermi a kapitánkou Marvelovou. 

 

Secret Invasion

Príde aj Secret Invasion séria s Emilion Clarke, Samuel L. Jacksonom a Cobie Smulders, kde sa Fury a Talos budú snažiť zastaviť Skrullov, ktorí infiltrovali najvyššie sféry Marvel univerza.

 

Lord of The Rings 

Amazon naplánoval svojho Pána prsteňov až na september a uvidíme, čo nám prinesie. Ponúkne pohľad na Stredozem tisíce rokov pred Hobbitom. 

 

The Time Traveler's Wife

HBO prinesie aj seriálovú podobu Ženy cestovateľa v čase, kde sa chlap neustále stráca v čase. 

 

Moon Knight 

Ďalšou Marvel sériou bude Moon Knight, ktorý je zloduchom s poruchou osobnosti. Žije v ňom niekoľko identít. 

 

She-Hulk

Z Marveloviek príde aj She-Hulk, ktorú preberie Tatiana Maslany z Orphan Black a ktorá bude ožiarená podobne ako Hulk.

 

Obi Wan Kenobi 

Disney bude pokračovať aj v Star Wars seriáloch a tento rok prinesie Kenobiho. Úlohu znovu preberie Ewan McGregor a budeme sledovať jeho príbeh 10 rokov po Star Wars 3. Vráti sa aj Hayden Christensen.

 

All of Us are Dead 

Netflix vsadí na ďalšiu kórejskú sériu o študentoch uväznených v strednej škole počas zombie invázie.

 

Peacemaker

John Cena prenesie svoju úlohu Peacemakera zo Suicide Squad filmu aj do seriálu a ponúkne viac z jeho príbehu. Začne už 13. januára.

 

Stranger Things Season 4

Pokračovať bude Stranger Things a to štvrtou sériou, kde sa vrátia ako hrdinovia, tak aj nebezpečenstvo z druhého sveta. 

 

The Witcher: Blood Origin

Zaklínač bude tento rok pokračovať novou spin-off sériou, ktorá nám ukáže, ako svet vyzeral pri splynutí sfér, dôležitej udalosti tohto univerza. 

 

The Sandman

Netflix pripravuje adaptáciu Sandman komiksov, ktoré budú updatované pre modernú éru a v ktorých bude úradovať pán snov. 

 

1899

Od tvorcov Dark príde tento rok ďalšia paranormálna séria nazvaná 1899. Bude sledovať loď s emigrantmi, ktorá pláva z Európy do Ameriky.

 

Z ďalších zaujímavých seriálov sa vráti Westworld, príde seriálová podoba Mr. and Mrs. Smith, z nových sérií nebude chýbať Boys, Flight Attendant, Loki, Mandalorian, Wheel of Time. Vráti sa aj Bridgerton, Shadow and Bone. Pripravuje sa The Last of Us, ale ten čakáme až o rok. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk