Troy Baker zapredá svoj hlas NFT projektu a musí sa tak popasovať s vlnou kritiky

Čakajú nás hráči využívajúci Bakerov hlas v multiplayeri, Joel čítajúci audioknihy či dokonca Pagan Min vyučujúci online kurzy?

pridal Taiven 16.1.2022 o 11:13 pod hry
Troy Baker zapredá svoj hlas NFT projektu a musí sa tak popasovať s vlnou kritiky

HRY > NOVINKY >

Herný veterán a skúsený videoherný dablér Troy Baker, ktorého ikonický hlas ste mohli počuť v tituloch ako The Last of Us, BioShock Infinite, Far Cry 4 či Uncharted 4: A Thief's End a mnohých ďalších, sa vrhá na svoj prvý NFT projekt. V spolupráci s Voiceverse NFT, ktorí oznámili podobnú spoluprácu aj s komikom a streamerom Andym Milonakisom, sa vrhá na rozvíjajúci sa NFT trh. Spolu budú „skúmať nové spôsoby, ktorými by mohli priniesť nové nástroje novým tvorcom, aby mohli vytvárať nové veci. Môžete nadávať. Alebo môžete vytvárať. Ktorú možnosť si zvolíte? .

Troy Baker zapredá svoj hlas NFT projektu a musí sa tak popasovať s vlnou kritiky

Toto oznámenie vyvolalo nielen rozsiahle online diskusie, ale rovnako aj vlnu kritiky od fanúšikov Bakera. Rovnakú debatu rozpútal aj obrázok, ktorý s postom na Twitteri pozdieľal, no obavy z ďalšieho NFT jpg-čka sú vraj zbytočné. Ďalšími tweetmi na diskusie reagoval a priznal, že jeho vyjadrenie mohlo pôsobiť „antagonisticky“ a ospravedlnil sa zaň. Oceňuje odozvu od fanúšikov, ktorí mu tak dali veľa argumentov nad ktorými bude premýšľať.

Troy Baker zapredá svoj hlas NFT projektu a musí sa tak popasovať s vlnou kritiky

Voiceverse uvádza, že ich NFT projekt je užitočný, má fantastickú komunitu a je od vlastníctva obyčajných jpgov odlišný, navyše kliknutím pravého tlačidla ich NFT len tak ľahko neskopírujete. Tvorcovia budú dostávať honorár na základe hodnoty ich NFT a napriek tomu, že zatiaľ nejde o perfektný systém, potenciál konceptu nie je zanedbateľný. „Predstavte si vytvorenie vlastných audiokníh, YouTube videí, e-learningových osnov či dokonca podcastov s vaším obľúbeným hlasom!“ Predajom takýchto NFT by človek mal menej papierovačiek a ľudia s limitovanými zdrojmi by sa ľahšie dostali k profesionálnemu obsahu.

Ochudobnené by tak neboli napríklad aj hry, kde by vaša multiplayerová postava mohla znieť napríklad ako Troy Baker. Voiceverse chápe aj environmentálny dopad a preto sa vo svete posúvajúcom sa bližšie k metaverzu, kde budete môcť nielen vyzerať, ale aj znieť ako ktokoľvek, snaží presunúť k viac eco-friendly mannetom ako Polygon či Solana.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk