Ako to vyzerá s Armed Assault?

pridal spacejunker 6.12.2005 o 15:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

České štúdio Bohemia Interactive sa po trápení s Xbox verziou Operation Flaspoint: Elite môže naplno venovať Armed Assault, taktickej akcii, ktorá by mala ukojiť hlad fanúšikov po plnohodnotnom pokračovaní Operation Flashpoint (OPF). Armed Assault (ArmA) bude vybavený novým enginom s podporou pokročilých DX9 efektov, vrátane HDR. Od predchodcu by sa mal odlišovať predovšetkým prepracovanými animáciami, bohatým okolitým životom, dynamickým počasím, striedaním dňa a noci (vplyv na príliv/odliv) a rozlohou. Herný svet bude mať rozlohu 200 Km2 a zúriť na ňom bude moderný konflikt, inšpirovaný skutočnými udalosťami a vojenskými stratégiami.

Pre lepší obraz, ArmA bude mať väčšiu rozlohu ako všetky ostrovy z OPF a datadisku Resistance dohromady. V hre bude viacej objektov na mapách (dvakrát viac ako v OPF + Resistance) a budete môcť vojsť do každej budovy, vrátane panelákov v mestách. Autori stavajú hlavne na úspechoch OPF, zostávajú verní rozlohe, slobode rozhodovania, používaniu vozidiel a komandovaniu vojakov a vylepšujú, čo sa dá vylepšiť (ovládanie, rozdávanie príkazov, interface). ArmA bol považovaný za „iba“ vylepšený Flaspoint, najlepšie to komentuje Viktor Bocan, ktorý sa pred nedávnom pridal k Bohemii. „Už to nie je iba rozšírenie, ale z hry sa stal skutočný nástupca OPF z hľadiska veľkosti, detailnosti a možností.“

Súčaťou ArmA bude pochopiteľne aj multiplayer pre 60 hráčov, ku ktorým si môžete hodiť do bojového poľa aj botov. Hráči budú môcť vstúpiť do konfliktu kedykoľvek a zahrať si niektorý z pripravovaných módov. Tie by mali tvoriť štandardné režimy, medzi ktorými nechýba kooperačná hra a zatiaľ nepomenovaný mód, vraj doteraz nebol použitý v žiadnej inej hre.  Bohemia bude dodávať s hrou aj updatovaný editor, umožňujúci hráčom jednoduchšiu úpravu stávajúcich alebo nových scenárov.

Bohemia Interactive momentálne hľadá pre ArmA vydavateľa, dátum vydania je zatiaľ naplánovaný na začiatok budúceho roka.





Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault? Ako to vyzerá s Armed Assault?
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC

Vývoj: IDEA Games / Bohemia Interactive Studio
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk