High on Life už má odhalený dátum vydania

Hra od tvorcu Ricka & Mortyho už má dátum, príde na jeseň.

pridal saver 20.6.2022 o 18:41 pod hry
High on Life už má odhalený dátum vydania

HRY > NOVINKY >

High on Life, hra od tvorcu Ricka & Mortyho už má dátum, príde na jeseň. Doteraz sme presne nevedeli kedy, ale Xbox stránka odhalila dátum 25. október. Nevieme či to bude finálny dátum, ale minimálne zatiaľ to je ďalší októbrový titul Microsoftu od tretej strany, kde už má aj Scorn, ktorý príde 21. októbra. 

Oba prichádzajú do ťažkej konkurencie Gotham Knights, ktorý je tiež naplánovaný na 25. október a 28. októbra príde Call of Duty. Na druhej strane, ako Scorn, tak aj High on Life prídu rovno aj do Game Passu. 

Čo sa týka samotnej náplne High on Life, dostaneme sa v nej do zvláštneho sveta, v ktorom sa ako zbrane používajú živé tvory a celé spracovanie veľmi pripomína štýl Ricka a Mortyho.  A príbeh bude tiež neštandardný. Ľudstvo je totiž na pokraji záhuby, keďže ich chce mimozemský kartel použiť ako drogy. Záchrana sveta bude vo vašich rukách. 

Popis k tomu hovorí:

"Čerstvo po škole, bez práce a ambícií, nemáte absolútne nič na práci... Ale na Zem vtrhne mimozemská zločinecká organizácia, ktorá chce využiť ľudstvo ako drogu." Spolu s tímom charizmatických hovoriacich zbraní teraz musíte odpovedať na volanie hrdinu a stať sa najsmrteľnejším lovcom odmien vo vesmíre.

Cestujte na rôzne planéty a miesta vo vesmíre, postavte sa zlému Garmantuousovi a jeho gangu, zbierajte korisť, spoznajte jedinečné postavy a ešte viac v najnovšom komiksovom dobrodružstve Justina Roilanda! Zachráňte a spojte sily s tlupou drzých zbraní, aby ste sa stali najsmrteľnejším lovcom odmien v galaxii.

Preskúmajte dynamické a meniace sa svety, ako je džungľový raj, mesto postavené vo vnútri asteroidu alebo centrum kozmu. Použite rôzne schopnosti každej zbrane na porazenie cudzích nepriateľov a vystopovanie Garmantuousa. Splňte poľovnícke výzvy, stretnite sa so zvláštnymi, komickými a zábavnými postavami, zbierajte rôzne mimozemské technológie a oveľa viac!"





High on Life už má odhalený dátum vydania  High on Life už má odhalený dátum vydania  High on Life už má odhalený dátum vydania
Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
Game Pass
PS5

Vývoj: Squanch Games
Štýl: Akcia / Adventúra
Dátum vydania: 13. december 2022
 23.7. 2023 (PS4,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk