Český dabing slovenskej hry Forgotten but unbroken je už hotový

Zároveň autori zverejnili hercov a dali ďalšie dôvody, prečo sa pre češtinu rozhodli.

pridal matus_ace 26.7.2022 o 13:47 pod hry
Český dabing slovenskej hry Forgotten but unbroken je už hotový

HRY > NOVINKY >

Forgotten but unbroken je pripravovaná slovenská vojnová taktická hra, ktorá je podobná XCOMu, ale je zasadená do obdobia 2. svetovej vojny. Na hre autori pomaličky pracujú, ale lokálne publikum sa rozhodli zaujať aj niečím iným ako hrateľnosťou. V Prahe totiž nahrávali český dabing pre hru a teraz oznámili, že je už hotový. Teda jeho výroba je dokončená a aktuálne sa dabing už len spracováva.

Spolu s tým autori priniesli aj ďalšie dôvody, prečo sa rozhodli práve pre češtinu, ktorými doplnili predchádzajúce informácie. Otcom celej myšlienky českého dabingu v hre je Róbert Servický, ktorý vybavoval obsadenie a vlastne aj realizoval samotný dabing. Ten sa k tomu vyjadril: "V dobe, keď koncernové štúdiá upúšťajú už aj od titulkovej lokalizácie, viď. Assassin's Creed Valhalla, sme chceli hráčom ponúknuť prežitie pútavého príbehu pre naše končiny v blízkom jazyku. Pre mňa ako fanúšika Mafie, ktorá prišla v dobe, keď znalosť angličtiny nebola samozrejmosťou, bolo obsadenie jasné a podľa reakcií ľudí zúčastnených na natáčaní veríme, že sme vybrali správne. Rád by som sa poďakoval za profesionalitu našich hercov a to menovite pána Vašuta, Rychlého a Wágnera a za réžiu pána Mejzlíka."

Podarilo sa im tak dostať dve veľké mená českého (nielen herného) dabingu a herectva, k nim sa pripojil aj talentovaný mladý český herec Richard Wágner. Branislav Guláš k tomu dodal: "V štúdiu vládla skvelá atmosféra a všetci sme si to užívali. Samotní herci si svoje role profesionálne osvojili a ku každej postave pridali aj to svoje ja. Každý prihodil navyše niečo zo seba a tým spravili tie postavy ešte unikátnejšie. Na ten čas sa nám vrátili tie krásne spomienky na hranie Mafie."





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk