HOMAM V kúzla a artefakty

pridal uni 10.2.2006 o 15:17 pod hry
HRY > NOVINKY >

Heroes of Might and Magic V je už na dosah ruky a my vám opäť prinášame nové informácie, ktoré sa týkajú tejto očakávanej ťahovej stratégie. Zatiaľ čo v predošlých novinkách sme vám predstavili predovšetkým frakcie a ich osobitosti, tentoraz vám prezradíme niečo o kúzlach a artefaktoch.

Artefakty nájdete na dobrodružnej mape a podstatne vylepšia schopnosti hrdinov počas putovania, ale najmä v boji. Každý hrdina môže použiť 9 artefaktov súčasne, pričom tieto musia byť umiestnené na patričnom mieste (hlava, hrudník, krk, nohy). Ostatné nájdené predmety sa ukladajú do batohu a v prípade potreby ich môžete zamieňať. Predstavíme vám niekoľko z nich, aby ste vedeli, čo môžete očakávať. Vďaka Turban of Enlightenment postava získava o 20 % viac skúseností, čo samozrejme prispieva k rýchlejšiemu zvyšovaniu úrovne hrdinu. Necklace of Victory zvyšuje o dva body silu kúziel a útočnú silu hrdinu a jeho jednotiek. Trident of the Titans zvyšuje efekt všetkých kúziel na báze blesku o 50%. Veľmi užitočné sú magické palice (Wands), ktoré umožnia ktorémukoľvek hrdinovi použiť obsiahnuté kúzlo v limitovanom počte. To znamená, že ich môže použiť aj postava, ktorá neovláda mágiu. Hodia sa najmä pre silovo zamerané postavy, ktoré týmito kúzlami zefektívnia priebeh boja.

V HOMAM 5 nájdete celkovo 4 školy mágie, ktoré ponúkajú osobité možnosti a zameriavajú sa na špecifické kúzla.

Škola svetla (School of Light) zahrňuje hlavne ochrannú mágiu a podporné kúzla, ale nájdu sa tu aj devastačné kúzla orientované proti temným jednotkám (teda tým, čo prináležia k Necropolisu, Dungeonu a Infernu). Užitočný je napríklad teleport, ktorý prenesie určenú kreatúru z jedného miesta bojiska na druhé. Okrem toho tu nájdete požehnanie sily, rýchlosti, mágie, magickú imunitu a devastačné Slovo svetla.

Škola temnoty (School of Darkness) je nástrojom nekromancerov a čarodejov z rasy temných elfov. Jedná sa o kúzla, ktoré oslabujú alebo podrobujú nepriateľov. Patria sem prekliatia zlosti, zmätenosti, oslepenie, oslabenie a vrcholom je Prekliate Netherworldu, ktoré spôsobí poškodenie všetkým kreatúram na bojisku okrem démonických a nemŕtvych bojovníkov. 

Škola vyvolávania (School of Summoning), ako je zrejmé z názvu, sa sústredí na vyvolávanie, regeneráciu a duplikovanie jednotiek. Jedným z prvých kúziel je vyvolanie fantóma, ktorý sa po skončení boja rozplynie. Inak tu nájdete roj ôs, vyvolanie elementálov, ale aj zemetrasenie a mestskú bránu, pomocou ktorej sa teleportujete k svojmu hradu.

Škola deštrukcie (School of Destruction) sa samozrejme koncentruje na ničivé a devastačné kúzla, väčšinou na báze ľadu a ohňa. Patrí sem magický šíp, blesková a ľadová strela, kruh zimy, reťazový blesk, zemský šok a ohnivý armagedon.





HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty HOMAM V kúzla a artefakty
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Ubisoft / Nival interactive
Štýl: stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  máj 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18385)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk