Medal of Honor: Airborne s dynamickými misiami

pridal spacejunker 13.2.2006 o 10:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

Výkonný producent Patrick Gilmore sa rozpovedal v rozhovore pre GameSpot o pripravovanom pokračovaní dlhoročnej série Medal of Honor. Vyvíja sa súčasne pre terajšiu ako aj pre novú generáciu konzol. Pričom jednotlivé verzie má na starosti iný tím a šije hru na mieru možnostiam daných konzol. Rozdiely budú hlavne v technickom spracovaní. Medal of Honor: Airborne sleduje vývoj vojny cez oči parašutistov z 82. výsadkárskej divízie. Autori si vybrali túto divíziu z mnohých dôvodov. Paragáni majú dlhú tradíciu a počas vojny došlo k niekoľkým kardinálnym omylom pri výsadkoch. V príbehu budú hrať hlavnú rolu „tí druhí“, ale hra z nich nakoniec spraví pravých hrdinov.

Každá misia začína brífingom a potom samotným zoskokom, ktorý má hráč plne pod kontrolou. Z vtáčej perspektívy je možné vidieť ako na dlani celú operáciu, ako aj dôležité body. Môžete pristáť na veži a začať snipovať, pristáť pri cieli misie a začať samovražednú akciu, vletieť cez okná budov, alebo zoskočiť na strechy. Miesto dopadu si vyberáte sami. Rovnaká sloboda rozhodovania bude aj pri plnení misií.

Hráč dostane presne definované úlohy, ale ako ich vykoná, je už na ňom. Každá misia bude mať jednu hlavnú úlohu a jej plnenie bude závisieť aj od toho, ako budete plachtiť vo vzduchu. Rozhodnutia hore ovplyvnia priebeh misie dolu. Väčšina operácií pokrýva obrovskú plochu (počíta sa na km), avšak vy nebudete preskúmavať každý roh. Autori síce ešte dolaďujú úlohy, v podstate by mali fungovať podľa nasledovnej schémy: zoskok, hráč dostane misiu a informácie, ale ďalšie detaily získava, až keď je na zemi a pohybuje sa po mape. Napríklad pri objavení nemeckého rádia sa objaví nová podúloha. Misie, ako aj vedľajšie úlohy, budú dynamické.

Gilmore sa zmienil aj o zbraňovom arzenáli, ktorý by mal zodpovedať dobe, kam je hra zasadená. Objaví sa tu však aj niekoľko modifikácií ako páskou oblepené zásobníky pre rýchle vymieňanie, rôzne púzdra, aby ste odniesli viacej zbraní a niekoľko úprav vylepšujúcich vlastnosti (presnosť, kapacita zásobníkov, kadencia, stabilita) zbraní.

Pre hru je naplánovaná rozsiahla online podpora a uvažuje sa aj o sťahovateľnom obsahu. Ďalšie informácie budú uvoľňované postupne a hra sa s vysokou pravdepodobnosťou predstaví v plnej kráse na E3. Medal of Honor: Airborne vychádza pre všetky platformy (okrem Cube) koncom tohto roka.





Medal of Honor: Airborne s dynamickými misiami Medal of Honor: Airborne s dynamickými misiami Medal of Honor: Airborne s dynamickými misiami Medal of Honor: Airborne s dynamickými misiami
Páči sa mi!






Xbox 360
PC
PS2
PS3

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk