MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS

pridal spacejunker 22.2.2006 o 11:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Za posledné dni sa objavilo niekoľko noviniek, ktoré to majú namierené na handheld NDS. Pozrime sa na ne. Jednou z nich je MechAssault: Phantom War od skrachovaného vydavateľa Majesco. Hra isto poteší fanúšikov obrovských robotov (Mechov) a dramatických bojov. Phantom War bude obsahovať 24 kampaní rozťahaných na štyroch planétach, cez 20 ovládateľných mechov, tri multiplayer módy a bude podporovať online hranie. Na herný svet sa budete dívať z tretej osoby a ovládanie je šité na mieru touchscreenu. MechAssault: Phantom War vychádza koncom tohto roka.

 Až tak dlho nebudete čakať na simulátor chirurga Trauma Centre: Under the Knife. Operovať, ošetrovať a prevádzať všetky tie úkony, ktoré môžu iba páni v bielom, budete už 26. apríla.

 Zaujímavo vyzerá Magnetica, mix Meteos a Puzzle Bobble. Guličky voľne padajú kľukatou cestou a je na hráčovi, aby im v tom zabránil vypustením iných guličiek, najlepšie rovnakej farby. Hra sa bude ovládať stylusom a niečo nám hovorí, že rýchlosť bude závratná. Magnetica vychádza 5. júna.

 To najlepšie sme si nechali nakoniec. Začiatkom mája, presnejšie 7.5., sa dostane do predaja New Super Mario Bros. Mario bude opäť zachraňovať hríbikovské kráľovstvo a princeznú Peach z osídiel zákerného Bowsera a jeho potomka Bowsera Juniora. Nový Super Mario bude vybavený všetkými známymi prvkami z predchádzajúcich titulov, pribudnú však aj nové ako modrý korytnačí pancier, na ktorom môže Mario jazdiť alebo nová huba, ktorá z neho urobí skutočného obra. New Super Mario Bros. bude využívať pestrofarebné 2D pozadia a polygónové postavičky. Ak sa chcete pozrieť ako vyzerá hra v pohybe, sťahujte minútové kamerované video (9 MB).





MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS
MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS  MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS  MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS
MechAssault, Mario Bros a iné novinky pre NDS
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






DS

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 7. máj 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk