Redfall a Starfield prišli na Fashion Gala do Štokholmu

Marketing hier sa posúva do nových oblastí.

pridal Atsuko 28.4.2023 o 9:36 pod hry
Redfall a Starfield prišli na Fashion Gala do Štokholmu

HRY > NOVINKY >

Každoročne vidíme viac a viac kolaborácií herných spoločností a hier spolu s módnymi značkami vo forme šperkov, limitovanej kolekcie, herných skinov alebo iných zberateľských kúskov. Tento rok sa podarilo ešte nevyjdeným herným novinkám Redfall a Starfield dostať na 25. ELLE Gala v Štokholme, Švédsku. To sa tentoraz zameralo na nové dimenzie v módnom prostredí. Možno aj to bola jedna z vecí, ktoré ovplyvnili to, že tam bolo oblečenie z hier.

Jednou z častí show bola spolupráca Bethesdy a dvoch jedinečných outfitov pre ich dva nadchádzajúce herné tituly. Oba outfity boli vyrobené špeciálne pre túto príležitosť a sú jediné svojho druhu. Za ich dizajny boli zodpovedné dizajnérky Ingrid Norberg a Linn Hermander, ktoré mali na starosti vytvoriť outfity inšpirované Redfallom a Starfieldom.

Lady In Red

Norberg vytvorila kombináciu ostrého a elegantného štýlu inšpirovaným post-apokalyptickým svetom. Tento outfit nazvala Lady In Red(fall). Dizajnérka zvolila niečo netradičné na červený koberec. Chcela poukázať na to, že v hre je prežitie tou najdôležitejšou vecou a oblečenie preto musí byť moderné a funkčné s nádychom prepojenia military a street wear. Na záver sama dizajnérka povedala, že jej toto spojenie Elle Gala, Xbox-u a Bethesdy pripadá ako šikovný krok a dúfa, že aj v budúcnosti bude viac takýchto spoluprác.

Redfall a Starfield prišli na Fashion Gala do Štokholmu

 

The Devil Wears NASA 

Naopak Hermander sa zamerala na štýlový, retro vesmírny štýl podobný medzihviezdnemu štýlu ukázanému v hre. Svoj outfit pomenovala The Devil Wears NASA a hlavnou inšpiráciou tohto outfitu boli 60. roky 20. storočia, kedy boli najhlavnejšie elementy módy retro a futurizmus. Hermander chcela vytvoriť spojenie módy a hier inak, ako cosplayom a podarilo sa jej to. Všetko poňala z pohľadu člena posádky Starfieldu. Farby outfitu zodpovedajú tým, ktoré sú vidieť z vesmírnej lode, veľký kabát reprezentuje vesmírny oblek ktorý nosia členovia Constellation v Starfielde. Chcela vytvoriť kabát, ktorý pre ňu pôsobí obranne, tak ako skafander pre astronauta.

Redfall a Starfield prišli na Fashion Gala do Štokholmu

 

Názory oboch dizajnérok sa spájajú v tom, ako príjemne sa im pracovalo v kolaboráciách s hernými spoločnosťami a veľmi sa im obom tieto nápady páčili a potešili by sa aj ďalším možnostiam spolupráce.

Je to zaujímavé prepojenie nepriamej reklamy hry, pričom takto môžu zaujať aj nehráčov už len štýlom oblečenia postáv. Sami uznajte, či by ste sa nechali presvedčiť takýmito outfitmi na kúpu hry.

Redfall vychádza už teraz 2. mája, na Starfield si počkáme do septembra.


Zdroj: news.xbox.com



Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20277)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk