Zahrali sme si Arcade Challenge Update skvelej akcie Hi-Fi RUSH

S predstihom sme si vyskúšali, čo nám nový update prináša. Pozrite si takmer 30 minút z hrania.

pridal matus_ace 5.7.2023 o 14:44 pod hry
Zahrali sme si Arcade Challenge Update skvelej akcie Hi-Fi RUSH

HRY > NOVINKY >

Hi-Fi Rush je jedno z najpríjemnejších prekvapení tohto roka a to sme až do vydania hry ani len netušili, že sa vôbec chystá. Bethesda a Tango Gameworks potichu pracovali na niečom netradičnom a po hororoch sa pustili do rytmickej sekačky c netradičnom svete. Hru dopadla veľmi dobre, užili sme si ju, ale už je to nejaká doba. Chcelo by to niečo viac, niečo nové. A to tu teraz máme. Do hry prichádza Arcade Challenge Update, ktorý zadarmo prináša porciu nového obsahu.

Vo vašom úkryte sa nachádza nový herný automat, v ktorom si sprístupníte nové výzvy rozdelené do dvoch režimov. Plnením výziev budete získavať body a následne si aj odomykať ďalšie veci, napríklad nové kozmetické predmety, úplne nové útoky alebo aj nejaké nové úpravy do Photo režimu. Tento update tak síce prináša nový herný obsah, ale je skôr pre tých, ktorí už hru zvládli a teraz potrebujú novú a náročnejšiu výzvu.

Prvým režimom je Power Up! Tower Up!, ktorý pripomína klasickú vežu zo základnej hry (Rhythm Tower challenge), ale prichádza s niekoľkými unikátnymi prvkami. Tu Chai hneď v úvode príde o všetky schopnosti a je naozaj slabý. Vy sa budete vežou plnou nepriateľov posúvať hore a postupne si vyberať vylepšenia – silu, život a podobne. Môžete si tak vybrať schopnosti presne podľa vášho herného štýlu. Vyberáte si tiež, kam sa ďalej posuniete, takže je prechádzanie veže dosť personalizované. Navyše tu nechýbajú ani špeciálne kolá.

Druhý režim je BPM Rush a ako už hovorí samotní názov, ide tu o beaty za minútu. Postupne bojujete proti vlnám nepriateľov, pričom každá vlna má svoje BPM. Začínate s relatívne nízkym BPM, potom to už len stúpa. Vašou úlohou je naplniť BPM ukazovateľ, takže musíte útočiť a to presne. Ak dostanete úder alebo dlho čakáte, ukazovateľ klesá. Keď je ukazovateľ plný, uzamkne sa a proti vám nastúpi boss. Jemu bude hra spawnovať aj ďalších menších poskokov, takže sa hra stará o to, aby ste mali stále plné ruky práce. Porazíte ho a idete ďalej na vyššie BPM, silnejších nepriateľov a ste aj o krok bližšie k odmenám.





Zahrali sme si Arcade Challenge Update skvelej akcie Hi-Fi RUSH  Zahrali sme si Arcade Challenge Update skvelej akcie Hi-Fi RUSH  Zahrali sme si Arcade Challenge Update skvelej akcie Hi-Fi RUSH
Páči sa mi! (+4)






PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / Tango Gameworks
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 25. január 2023
 18.3. 2024 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19997)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk