Turecko odsúhlasilo odkúpenie Activisionu

Ešte niektoré nedôležité krajiny nemajú odsúhlasenie za sebou a práve sa ozvalo Turecko.

pridal saver 13.7.2023 o 21:02 pod hry
Turecko odsúhlasilo odkúpenie Activisionu

HRY > NOVINKY >

Ešte niektoré nedôležité krajiny nemajú odsúhlasenie odkúpenia Activisionu za sebou a práve sa ozvalo Turecko. To odkúpenie bez ďalších podmienok schválilo. Informoval o tom Activision.

 

 

Odkúpenie tak už odsúhlasilo 40 krajín s 2.5 miliardami obyvateľov.  Aktuálne sa už len čaká, či bude v USA odvolanie FTC niekto riešiť, alebo to rovno zamietnu. Microsoft už pripravuje odkúpenie na víkend.

Lina Khan z FTC si to dnes zlízla na vypočúvaní v kongrese, kde ju za tieto naťahovačky a neúspešné hony na veľké firmy sprdli a dokonca jej povedali, že je hanbou. Vytkli jej absencie dôkazov, s ktorými sa púšťa do procesov a zatiaľ čo oni hovoria, že to je protikonkurenčné a monopolné, sudkyňa povedala pravý opak. Pýtajú sa, prečo Američania majú mať dôveru v jej úsudok.

 

A aj to, ako míňa peniaze daňových poplatníkov a aj na aktuálne odvolanie, ktoré má ešte menšiu šancu na úspech ako predchádzajúci súd. Tam sa vyhovorila, že to bol nápad jej zamestnancov. Aj keď zrejme to spravila preto, aby nemusela na otázky odpovedať, keďže prípad je v riešení.

Vytkli jej ako to, že pomáha Sony napriek tomu, že je najväčšou na trhu, tak že tlačí len svoje záujmy. Alebo aj to, že sa snaží teoretizovať nad trhmi, ktoré ešte neexistujú. Pritom sa jej pýtajú, že ak je tak dobrá v predpovedaní budúcnosti, prečo prehrala štyri súdy zo štyroch? Rovno jej hovoria, že polmiliardový rozpočet FTC rozhadzujú (nakoniec preto ho nakoniec aj znížili o 25%).

 

 

CMA v UK teraz len pozerá, ako v USA všetko padá na hlavu šéfky. Vonku sú už aj dokumenty ukazujúce odvolanie FTC, v ktorých sa pre zmenu vyhovára na CMA, že tam sa ešte čaká, tak sa môže čakať aj u nich. Len znovu to majú zle, keďže CMA tvrdí, že sa chce dohodnúť a nie odkladať. Toto odvolanie ide priamo k sudkyni, ktorá prípad rozhodovala a uvidíme, či to rovno zamietne bez vysvetlenia, alebo či aj niečo k tomu napíše.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20367)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk