Riot Games uzatvára partnerstvo s hernými značkami OMEN a HyperX

Herné značky spoločnosti HP sa spájajú s Riot Games. Prvá spolupráca svojho druhu má za cieľ zvýšiť úroveň esportu

pridal PR 26.1.2024 o 19:28 pod hry
Riot Games uzatvára partnerstvo s hernými značkami OMEN a HyperX

HRY > NOVINKY >

Riot Games, tvorca esportových titulov, uzavrela rozsiahle partnerstvo s HP stojacim za značkami OMEN a HyperX. Toto spojenectvo prinesie hráčom na celom svete nové herné a esport zážitky.

V úlohe oficiálneho technologického partnera Riot Games umožní táto spolupráca spoločnostiam OMEN a HyperX osloviť vysoko angažované hráčske publikum Riot. Cieľom je poskytnúť najlepší hardvér a technologické riešenia vo svojej triede, ktoré podporia zážitky z hier od Riot Games – u miliónov hráčov hrajúcich po celom svete aj v rámci populárnych celosvetových akcií ako LoL Esports (League of Legends), VCT (VALORANT) a TFT Esports (Teamfight Tactics). Okrem toho bude nové partnerstvo znamenať spoluprácu na vývoji nových herných produktov, technických inovácií a marketingových kampaní, ktoré hráčom po celom svete spríjemnia hranie a esport.

„Cieľom spoločnosti Riot Games je stať sa najviac „player-focused“ hernou spoločnosťou na svete. Partnerstvo so spoločnosťou HP nám umožní ísť ešte ďalej vo vývoji zážitkov, ktoré nadchnú našich hráčov,“ povedal John Needham, prezident divízie Esports v spoločnosti Riot Games. „Ako progresívny technologický líder je HP perfektným partnerom, s ktorým môžeme spolupracovať, a my sa veľmi tešíme, až sa podelíme o to, čo naše dva tímy pre hráčov vytvoria.“

 

OMEN a HyperX budú súčasťou esportových turnajov

Riot Games Esports sa rozrástla na celosvetovo uznávanú športovú značku, pričom LoL Esports si udržuje pozíciu najpopulárnejšieho titulu na svete. VALORANT Champions Tour (VCT) sa zároveň stala najrýchlejšie rastúcou akčnou strieľačkou a s s TFT Esports začala nové osobné esportové turnaje.

Značky OMEN a HyperX budú podporovať LoL Esports, VCT a TFT Esports na všetkých globálnych akciách, vrátane digitálnych a lokálnych aktivít pre fanúšikov. V roku 2024 budú tieto značky zabezpečovať hardvér na všetky globálne akcie Riot Games Esports v hrách LoL Esports, VCT a TFT Esports svojím oceňovaným radom herných počítačov, monitorov a vybraných periférií.

 

Výhody nielen pre profesionálov

Partnerstvo je vedené spoločným cieľom poskytnúť hráčom dokonalý herný zážitok s hernými titulmi a produktami novej úrovne. OMEN, HyperX a Riot budú spoločne vyvíjať produkty určené špeciálne pre Riot Games Esports. OMEN a HyperX budú mať možnosť exkluzívne využívať duševné vlastníctvo Riot Games z hier League of Legends, VALORANT a Teamfight Tactics pri marketingu svojich produktov na významných priemyselných akciách a konferenciách.

Podrobnosti o spoločne vyvíjaných herných produktoch budú oznámené v budúcnosti. Integrácia značiek OMEN a HyperX do globálnych akcií Riot Games Esports bude mať premiéru počas VALORANT Masters Madrid, prvého globálneho turnaja Riot Esports v roku 2024.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20165)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk