F1 Manager 2024 vyjde v lete

Prvý raz v histórii série si budete môcť vytvoriť úplne vlastný tím.

pridal matus_ace 12.3.2024 o 17:05 pod hry
F1 Manager 2024 vyjde v lete

HRY > NOVINKY >

Frontier dnes oznámil, že hra F1 Manager 2024, tretí ročník oficiálne licencovanej série manažérskych hier Formule 1, vyjde v lete tohto roka v digitálnej podobe pre PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a Xbox One. Fanúšikovia budú definovať svoje športové príbehy v úlohe riaditeľa tímu F1; môžu si vybrať vlastnú cestu počas sezóny 2024 vďaka vzrušujúcemu novému režimu Create A Team alebo viesť oficiálny tím Formuly 1 v režime kariéry. Fanúšikovia budú môcť tiež prežiť a nanovo definovať akciu v režime Race Replay, kde budú vyzvaní, aby dosiahli zlepšenie skutočných výsledkov pretekov.

Prvýkrát v histórii série budú mať fanúšikovia možnosť vytvoriť si vlastný tím, ktorý povedú k víťazstvu, a budovať si tak odkaz po boku najväčších osobností tohto športu, ktoré sa budú snažiť dostať na najvyšší stupienok. Hráči si môžu prispôsobiť prvky svojho tímu, rozvíjať svoju kreativitu, aby oživili svoje vysnívané návrhy, a zároveň rokovať o možnostiach sponzoringu, aby si zabezpečili stály príjem, ktorý bude podporovať ich ambície. Môžu vybrať, či chcú stúpať v rebríčku, alebo si vyberú najväčšie hviezdy tohto športu v snahe dosiahnuť okamžitý úspech.

Pre trvalý úspech ich tímu bude rozhodujúce, ako budú šéfovia tímov riadiť svoj vývoj mimo trate, či už navrhovaním nových vylepšení vozidiel a inováciami v snahe dosiahnuť okamžitý výkon, alebo investovaním do moderného sídla s cieľom vytvoriť odkaz a vzbudiť závisť súperov. F1 Manager 2024 prináša nový systém mentality jazdcov a zamestnancov, ktorý do popredia vyzdvihuje individuálne osobnosti a požiadavky, keďže hráči sa snažia udržať motiváciu svojho tímu uprostred honby za slávou a bojom o najväčšie športové ceny. Vo Formule 1 sa však každý tím snaží byť tým, ktorý dvíha trofeje, a konkurenčné tímy budú rok čo rok predstavovať neustálu hrozbu, pričom vylepšená umelá inteligencia zmenšuje rozdiely medzi hráčmi a ich konkurentmi na trati aj mimo nej, takže tu bude stále hrozba, že sa to môže v paddocku poriadne premiešať. Uvidíme, či tam bude aj možnosť najať Gunthera.

Síce ešte nepoznáme presný dátum vydania, ale hra bude naprieč platformami stáť 34,99€.





Páči sa mi! (+1)






F1 Manager 2024 vyjde v lete
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Frontier Developments / Frontier Developments
Štýl: Managementová
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20328)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk