DOA Extreme 2 sa začína odhaľovať

pridal saver 6.9.2006 o 18:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

DOA Extreme 2 - exotické bojovníčky v plavkách sa predvedú na tropickom ostrove už po druhý krát, a tentoraz ešte v lepšej forme. Okrem volejbalu teraz dostali množstvo vedľajších disciplín a nebude chýbať hlavne predvádzanie sa na vašich obrazovkách. Spolu bude hra obsahovať 6 minihier a príbehový Vacation móde, o ktorom sa viac dozvieme na TGS. Minihry budú Marine Race - preteky na skútroch, Butt Battle - boj zadkami na nafukovacom kolese, Tug of War - boje jeden na jedného na nafukovacích poduškách, Beach Volleyball - plážový volejbal, Pool Race - beh cez bazén po poduškách a Flag Race - beh k vlajke. K tomu je Beach Volleyball možné hrať aj cez Live s podporou dvoch hráčov, Marine Race bude podporovať 4 hráčov.

6 disciplín je samostatných od Vacation módu a môžete do nich ísť hocikedy, prejsť ich a získavať tak ďalšie možnosti v hre, ako plavky a špeciálne možnosti. Mimochodom plaviek je pre každú postavu okolo 300, čo pri 9 postavách robí 2700 plaviek. Hre nechýba ani video mód, kde si môžete navoliť scénu, dievča a nechať nech sa predvádza v rôznych činnostiach. Všetko tentoraz v HD, takže sa máte na čo tešiť.

Zatiaľ sa okolo Vacation módu vie málo, ale bude podtienený príbehom podobne ako v prvej časti, kde Zak z DOA nalákal dievčatá, aby prišli na jeho ostrov za účelom turnaja. Žiadny turnaj sa však nekoná a teda ostávajú tu na dva týždne zábavy. Vašou úlohou je zoznámiť sa s dievčatami, učiť sa od nich, porážať ich v disciplínach a vyhrávať peniaze. Za peniaze si kupujete rôzne veci, ako klobúky, pištole, sukne atď. Popritom budete zisťovať aj to, čo ktorá má rada, obdaruvávať ju darčekmi a získavať si jej priazeň.

Ak by vám nestačili disciplíny, budú tu aj iné minihry, ako blackjack, ruleta, automaty a poker. IGN už spísalo rozsiahle prvé dojmy, nechýba im paleta videí s predvádzačkami dievčat a rovnako aj u nás nájdete videá na bojovanie zadkami, jazdu na skútri a aj klasický volejbal.





DOA Extreme 2 sa začína odhaľovať DOA Extreme 2 sa začína odhaľovať DOA Extreme 2 sa začína odhaľovať
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
Xbox 360

Vývoj: Team Ninja
Štýl: Šport
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk