Yakuza chystá odplatu

pridal spacejunker 6.9.2006 o 18:19 pod hry
HRY > NOVINKY >

SEGA ešte poriadne nezačala predávať mestskú akciu Yakuza a už sú tu prvé informácie o pokračovaní doplnené o obrázky a trailer. Yakuza 2 bola letmo odprezentovaná v Tokyu a spolu s ohlásením sa hovorilo aj o pripravovanom filme, inšpirovanom práve dvojicou hier. Dvojka sa ukáže s vylepšenou grafikou a do herného sveta pribudnú nielen nové značky, známe v Japonsku (Suntory, Don Quixote, Matsyua), ale aj niekoľko činností. Kazuma (hlavný hrdina) bude môcť vlastniť nočný klub. Aby išiel biznis tak ako má, musí mať v klube sexi baby a tie si bude musieť hľadať (nabaliť) sám, napríklad aj pred vchodom do konkurenčného podniku. Ďalšou novinkou, ktorá poteší ortodoxných Japoncov, sú požierače prachov Pachislot (pozor, nie Pachinko). Automat v hre bude z produkcie Sega Sammy a pôjde o model Aladdin.

Príbeh Yakuza 2 vás zavedie pravdepodobne do Osaky a bude rozdelený na časť odohrávajúcu sa v minulosti a časť zasadenú do prítomnosti. Japonská verzia hry sa dostane do predaja ešte tento december. O dátumoch vydania v Európe a Amerike nepadlo ani slovo, ale najskôr pôjde o prvú polovicu budúceho roka. Ak si chcete pokaziť zážitok z hrania Yakuzy a chcete silou mocou vidieť trailer na dvojku, navštívte oficiálnu stránku. Nezabúdajte, my sme vás varovali!

A keď už sme pri Yakuze, patrilo by sa pozrieť, ako si táto kópia GTA vedie v recenziách. OPS2 CZ hodnotil 8/10, GameSpot udelil známku 7,4/10 a IGN zase 8,2/10. Recenzie sa zhodujú v uspokojivom súbojovom systéme, ktorý ale pobaví iba na malý chvíľu a v robustnom, realisticky vyzerajúcom svete s množstvom bočných misií. Vytýkané sú časté loadingy a opakujúce sa súboje s nízkou variabilitou nepriateľov.





Yakuza chystá odplatu Yakuza chystá odplatu Yakuza chystá odplatu Yakuza chystá odplatu Yakuza chystá odplatu Yakuza chystá odplatu
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta






PS2

Vývoj: SEGA / SEGA
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk