V skratke

pridal spacejunker 16.1.2007 o 22:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Okrem Area 52 chystá Midway pre PC, PS3 a Xbox360 ďalšiu FPS akciu s názvom Hour of Victory. Hra je od tvorcov budgetov Deadly Dozen: Pacific Theatre a Line of Sight: Vietnam a malo by ísť o FPS akciu zasadenú do prostredia druhej svetovej vojny s niekoľkými classmi.

 Možno už čoskoro si prestaneme aj my ťukať na čelo a okúsime na vlastnej koži, aké to je, keď sa hry spolitizujú. Franco Frattini (EU Justice and Security Commissioner) plánuje pre celú Európsku úniu ustanoviť pravidlá, ktoré by trestali predajcov za predaj nevhodných hier malotelým. Brussel si je istý, že terajšia regulácia nie je dostatočná, nechce však ísť priamo po konkrétnych tituloch a zakazovať ich ako sa to deje v Nemecku. A keďže Slovensko patrí do Európskej únie, hádajte čo?

 Podľa GamesIndustry.biz vychádza PlayStation 3 v Európe 23. marca. 10. mája sa má zase objaviť Alone in the Dark: Near Death Investigation.

 Česká adventúra Reprobates od Future Games vychádza podľa oficiálnej stránky v priebehu marca, čo nám potvrdili aj autori, ktorí momentálne makajú na dokončení hrateľnej ukážky. A keď už sme u Future Games, tak pripravujú Black Mirror 2, čo nie je nič menšie ako Posel Smrti 2!

 Square Enix chystá veľké prekvapenie. V tomto roku sa totiž herná séria Final Fantasy dožíva svojich 20-tich rokov. Bude to hrateľná ukážka Final Fantasy XIII?

 Očakávaná brutálna akcia God of War II bude dodávaná aj v štandardnom balení na dvoch diskoch, vyplynulo z preview na IGN. Druhý disk bude obsahovať výhradne bonusové videá a prevedie vás výrobou celej hry.

 Ukrajinci z Frogwares sa po dokončení adventúry Sherlock Holmes: Awakened púšťajú do novej hry, inšpirovanej legendou o grófovi Draculovi. V nedávnom interview pre Adventure Gamers dali aj na známosť, že s adaptáciami kníh od Julesa Vernea skončili na dobro kvôli nízkemu záujmu.

 Nintendu sa počas vianočných sviatkov darilo aj v Európe, kde sa predalo počas troch decembrových týždňov viac ako 700 tisíc kusov konzoly Wii. 70 % novopečených majiteľov si prikúpilo ešte hru The Legend of Zelda: Twilight Princess (predaných viac ako pol milióna kópií) a takmer polovica aj balenie Wii Play (hra + Wiimote, 320 tisíc predaných kópií). Handheldu DS sa v EU predalo viac ako 1,7 milióna kusov.





Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk