Čo nám priplaví Red Ocean ?

pridal uni 12.2.2007 o 16:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

Oceán je červený, alebo aspoň bude, od krvi, keď sa Jack Hard popasuje s nepriateľmi, na ktorých narazí pod morskou hladinou. Spoločnosť Collision Studios, ktorá pracovala napríklad aj pre Atari či Nokiu, prezradila v interview pre GGMania viac o svojej novej FPS Red Ocean. Čo teda môžeme očakávať?

Red Ocean bude rýchla nekompromisná akcia s unikátnymi lokalitami. Hlavný hrdina bude zachraňovať svet, pretože skupina teroristov zvaná United Arms, ktorá sa zmocnila potopenej ruskej ponorky, plánuje použiť zbrane hromadného ničenia, ktorými je stroj vyzbrojený. Dej hry sa odohráva v podmorskom komplexe vybudovanom Sovietmi v období studenej vojny. Okrem samotnej ponorky sa ocitnete v ťažobnom systéme, v plazmovej elektrárni a na ďalších miestach, pospájaných dômyselným transportným systémom. Tvorcovia sľubujú akčné scény dosiaľ nevídané a zaujímavé zbrane, vrátane plazmovej pušky s pozoruhodnými alternatívnymi módmi streľby. Nebudú však chýbať klasické vecičky, ako brokovnica, pištole a dobové samopaly.

Red Ocean ponúkne 9 typov nepriateľov, kategorizovaných do troch skupín. Robotníci budú vyzbrojení ľahkými zbraňami a pištoľami, strážcovia budú silnejší a lepšie vybavení a elitné jednotky vám už dajú poriadne zabrať a zamerajú na vás svoje energetické zbrane. Skutočnou výzvou však budú niekoľkí bossovia. AI má byť na slušnej úrovni, vaši oponenti budú využívať terén a objekty v okolí na svoje krytie, dorozumejú sa a koordinujú pomocou vysielačiek. Vozidlá v hre nenájdete, ale na rýchly presun slúži už spomínaný transportný systém.

Hra bude fungovať na Gamebryo Engine od Emergent Technologies, ktorý doplní vlastný Xplay engine, čo by malo hre zaručiť výborný vzhľad a vydarené efekty. Väčšina objektov bude mať stanovené fyzikálne vlastnosti s možnosťou ich využitia počas hry. Škoda, že Red Ocean nebude obsahovať podporu AGEIA fyziky. Hrubé orientačné systémové požiadavky sú: CPU 2 - 3 GHz, 512 - 1024 MB RAM a 128 - 256 MB grafická karta.

Titul je orientovaný výlučne na hru pre jednotlivca a bohužiaľ tvorcovia neuvažujú o multiplayeri. To sa zrejme nepriaznivo prejaví aj pri jeho hodnotení, keď sa objaví na trhu. Nemecká verzia Red Ocean bude mať premiéru 23. marca. O ďalších verziách sa zatiaľ vedú diskusie s potenciálnymi distribútormi. Video z hry si môžete pozrieť tu.





Čo nám priplaví Red Ocean ? Čo nám priplaví Red Ocean ? Čo nám priplaví Red Ocean ? Čo nám priplaví Red Ocean ? Čo nám priplaví Red Ocean ? Čo nám priplaví Red Ocean ?
Páči sa mi!

Zaradené pod: PS Move, ati






na
PC

Vývoj: Collision Studios
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk