PGR4 v ďalších scanoch a detailoch

pridal saver 27.4.2007 o 14:18 pod hry
HRY > NOVINKY >

PGR4 sa ešte viac odhalilo a pozrime sa, čo nového o ňom máme. Hra bude nasledovníkom PGR3, kde preberie všetky prostredia z tejto hry, pridá tri ďalšie mestá, kde už vieme, že jedným z nich bude Šanghaj, nakoniec sa pridá ešte jedno fantasy prostredie. Mód kariéry bude rozsiahlejší, dostanete veľkú mapu, na ktorej si budete vyberať eventy. Zmení sa aj štýl menu a už bude dynamickejší. Upraví sa aj jazdný model, kde bude jednoduchšie driftovanie a tentoraz už ťažšie roztočíte protivníkove auto pri náraze odzadu.

Hra bude bežať v 720p pri 30 fps, s lepšími textúrami a dynamickým svetlom. In-car kamera bude znížená oproti PGR3. Z efektov pribudne už niekoľko krát spomínaná hmla, dážď, sneh, mráz (bude sa vám hromadiť na skle, rovnako aj dážď). Po daždi budú ostávať kaluže, v snehu sa kolesami vytvárať stopy. Počasie sa bude meniť aj počas jazdy.

Viac polygónov dostanú šoféri, no je ešte tajomstvo, prečo. Vieme, že postava sa bude vytvárať pri vstupe do hry, kde si vyberiete národnosť (vlajkami vám budú kývať vaši fanúšikovia pri ceste, respektíve sa budú správať podľa vášho výkonu), vzhľad, zrejme aj oblek. Postavy budú lepšie rozanimované aj za volantom, a kto vie, možno autori dovolia aj vystúpiť z auta (aspoň na stupienky víťazov), určite minimálne po garáži sa už poprechádzame aj s postavou.

Vozidlá uvidíme všetky z minulej hry, z novoohlásených teraz pribudnú staršie autá ako 1960s Mini, ‘63 Corvette Stingray, ‘54 Maserati 250F, Ferrari 599 GTB Fiorano a ďalšie. Na plný výpis si ešte musíme počkať, ale všetky budú zvnútra prepracované, všetky budú mať od 60 000 - 100 000 polygónov, podobne ako v PGR3.

Nakoniec, ak ste nevedeli, PGR1 bol Xbox launch titulom, PGR2 launch titulom Xbox Live, PGR3 launch titulom Xbox360 a pri PGR4 konečne majú autori voľnosť a môžu sa koncentrovať viac na hrateľnosť, ako technológie. Tak uvidíme, čo z toho vytlačia.





PGR4 v ďalších scanoch a detailoch PGR4 v ďalších scanoch a detailoch PGR4 v ďalších scanoch a detailoch PGR4 v ďalších scanoch a detailoch PGR4 v ďalších scanoch a detailoch PGR4 v ďalších scanoch a detailoch
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Bizarre Creations
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. október 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk