PGR4 demo look

pridal saver 10.10.2007 o 14:38 pod hry
HRY > NOVINKY >

Xbox Live dostalo demo na Project Gotham Racing 4 a hráči si tak môžu vychutnať ukážku na toto finálne pokračovanie racingovej série od Bizzare Creations. Je to vrchol série a uvidíme, či v nej bude Microsoft pokračovať aj bez Bizzare, komu ju posunie a ako ju zmení. Ale aj keby bolo posledné, môžme povedať, že končí viac ako dobre.

Demo ukazuje dve trate, jednu v upršanom Macau a druhú v zasneženom Nurburgringu. Vychutnať si na nich môžete ako autá, tak aj motorky. Zistíte, ako sa ovládajú motorky, ako sa zmení ovládanie na snehu, na vode a ako sa vylepšila grafika. Základ grafiky síce ostal rovnaký a polygónovo sa vozidlá a prostredia príliš nezmenili, ale samotný engine sa vylepšil. Oproti PGR3 už funguje na plných 720p, grafika je detailnejšia, framerate lepší a hlavne výrazne sa zmenila práca so svetlom, ktoré už za rôznych počasí vytvára rôznu atmosféru. K najlepším vychytávkam patria stierače, ktoré sú v daždi pekne efektívne, rovnako pohľad z prvej osoby z motorky za dažďa má svoje čaro.

Ovládanie vozidiel sa mierne upravilo, získavanie Kudos (body za skill) zjednodušilo. Čo sa týka motoriek, tie hru oživujú niekoľkými spôsobmi, či už možnosťou pretekov motoriek a vozidiel, iným ovládaním, ale aj animáciami motorkárov predvádzajúcich rôzne triky. Samozrejme ovládanie motoriek nie je reálne (nakoniec ani áut) a kľudne si s nimi bez výraznejších problémov zajazdíte na snehu alebo mokrej vozovke. Každé počasie však motorku ovplyvňuje a aj keď na povrchoch dokážete jazdiť, musíte dbať na rýchlosť, zatáčanie a nepreháňať to s pridávaním, inak vás rozhádže a ľahko skončíte na zemi. Ak ste hrali TDU, tak v PGR je ovládanie motoriek posunuté trochu bližšie k realite, ale nie až príliš. Zábavná hrateľnosť ostáva.

Celkovo je PGR4 lepšie ako PGR3 a to po každej stránke. A aby som nezabudol na to najdôležitejšie, demo a aj celá hra sú aj v češtine! Pekne vidieť, ako to Microsoft v tejto lokalizačnej časti tlačí a takmer všetky ich hry už majú aj češtinu. Hádam sa čoskoro dočkáme aj českého Live (slovenské by bolo lepšie, ale buďme realisti).





PGR4 demo look PGR4 demo look PGR4 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Bizarre Creations
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. október 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk