Biosector Battlegrounds spustené

pridal saver 14.5.2007 o 17:03 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ako vždy začnem najskôr obligátne, začala nová éra v Biosector Conquest, ťahovej sci-fi MMO stratégii, v ktorej 7 rás bojuje o záchranu vesmíru a stovky hráčov sa značia spojiť do aliancii, bojovať a hľadať kryštály, ktoré zabránia katastrofe. Budete stavať a starať sa o svoju základňu, budovať flotily, obchodovať, špiónovať a samozrejme bojovať. Ak máte záujem, pripojte sa, vytvorte si konto, základňu a bojujte. Jedna éra trvá približne mesiac. Teraz sme v ére 35.

Ale čo sa týka noviniek, práve bola spustená aj druhá Biosector hra a to Biosector Battlegrounds (na obrázku), ktorá vás zavedie do pozemných bojov ľudí a androidov na planéte Zem v roku 2094. Hra obsahuje ako príbehovú kampaň so 16 misiami proti AI, v ktorej sa pokúsite oslobodiť planétu, tak sériu multiplayerových skirmish máp, v ktorých si to môžete rozdať proti priateľovi, alebo AI, hrať v nich môžete ako za ľudí, tak aj za androidov. Hra je ťahová vojnová stratégia na štýl Panzer General, Battle Isle, Advance Wars a spol. Teda pohyb jednotkami, obsadzovanie budov, výroba jednotiek, útoky, nechýba fog of war, dohľad a rôzne ďalšie featúry.

Nakoniec ešte tretia informácia, moja kniha Biosector - Vzestup a pád sa blíži a už som spustil aj predobjednávky. Takže, ak by ste mali záujem prečítať si slovensku space operu a zistiť, ako vstupujú ľudia do boja o vesmír a ako sa stretávajú s androidmi, môžete si predobjednať. Cena ešte nie je definitívna, ale mala by byť okolo 399,- Sk. Kniha bude mať 370 strán a vyjde v priebehu niekoľkých týždňov. Maximálne do eventu na Parcone by mala byť vonku. Mimochodom príbeh knihy pokračuje v kampani Battlegrounds a príbehu knihy predchádza poviedka, ktorá vyjde v zbierke poviedok slovenských autorov, tá by sa mala byť rovnako predstavená na Parcone.

Všetko nájdete na www.biosector.sk (určite si pozrite nové menu stránky).





Biosector Battlegrounds spustené
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Sector / saver
Štýl: stratégia / ťahová
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19963)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk