Ace Combat 6 nadzvukové dojmy

pridal spacejunker 11.7.2007 o 17:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dnes na Xbox Live pristála demo verzia leteckej akcie Ace Combat 6: Fires of Liberation. Najskôr nás zarazila veľkosť (niečo cez 300 MB) a potom sme krútili hlavami nad realistickou, ale hlavne úžasne plynulou grafikou. Jednoznačne sme skonštatovali, že Namco Bandai s Ace Combat 6 prehľadom tromfne Microsoft na palube Flight Simulatora X čo do počtu a detailnosti objektov na zemi, ale aj vo vzduchu. Samozrejme, že nejde o detailnú simuláciu, ale krátko po spustení sa neviete vynadívať na detailné modely stíhačov, na základe satelitných snímkov vymodelovaný povrch, dymové efekty, volumetrické oblaky a aerodynamické stopy na krídlach.

Technická úroveň pasuje Ace Combat 6 už teraz za kráľa konzolového neba, pričom si zachováva ovládaciu schému a hrateľnosť svojich predchodcov. Misie sú časovo obmedzené, ciele sa dynamicky menia a pod kontrolou máte letku wingmanov. V čom AC6 vyniká, je veľkosť celého bojiska, ktoré sa nafúklo nielen rozmerovo, ale aj počtom lietadiel. Keď vyštartujete zničiť prvé bombardéry B-52 ohrozujúce mesto Gracemeria, nebo sa hemží lietajúcimi strojmi a riadenými strelami, v čom vás uistí aj rušná rádiokomunikácia.

Ste súčasťou veľkej letky a obrovského konfliktu, do ktorého je zapojených niekoľko letiek. Palubnú silu wingmanov môžete po novom sústrediť na jeden cieľ alebo im zadať povel, aby vám kryli chrbát na šiestich hodinách. AI reaguje pohotovo a ciele sa doslova likvidujú samé. Guľometom nie je problém veľmi rýchlo zrušiť pomalé ciele ako vrtuľníky alebo bombardéry. Nepriateľské stíhače sú zase magnetom na rakety, čím hodne trpí obtiažnosť. Dúfame, že sa Namco vráti naspäť k viacerým stupňom obtiažnosti a vo finálnej verzii hra prituhne.

Vyčistením vzdušného priestoru sa demo prehupne do druhej polovice, kedy sa musíte dostať mimo mapy. Prenasledujú vás bojovo naladené letky a priestor okolo vás vypĺňajú obrovské explózie rakiet vypustených z lietajúcej pevnosti, ktorá bude určite jedným z mnohých bossov. V tejto fáze boja sa oplatí vyletieť vysoko nad oblaky a sledovať, ako sa rozpínajú tlakové vlny plné ohňa.

Ace Combat 6: Fires of Liberation po fantastickom traileri nesklamal. Keď vás už prestane baviť poslúchať rozkazy nadriadeného, vždy sa ešte môžete preletieť nad morskou hladinou, pomedzi budovy alebo popod mosty a svoje kamikaze nálety si pozrieť v (ako inak) špičkových replayoch.

Update: do galérie boli pridané nové E3 obrázky.





Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy Ace Combat 6 nadzvukové dojmy
Ace Combat 6 nadzvukové dojmy  Ace Combat 6 nadzvukové dojmy  Ace Combat 6 nadzvukové dojmy
Ace Combat 6 nadzvukové dojmy  Ace Combat 6 nadzvukové dojmy  Ace Combat 6 nadzvukové dojmy
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Namco Bandai / Namco Bandai
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk